Ο Ολυμπιακός μοίρασε ρούχα και παπούτσια στους πρόσφυγες (pics)

Ο Ολυμπιακός μοίρασε ρούχα και παπούτσια στους πρόσφυγες (pics)

Ο Ολυμπιακός μοίρασε ρούχα και παπούτσια στους πρόσφυγες (pics)

bet365

Για μία ακόμη μέρα ο Ολυμπιακός στάθηκε δίπλα στους πρόσφυγες προσφέροντας, εκτός από φαγητό, και ρούχα αλλά και παπούτσια σε αυτούς τους ανθρώπους που τόσο δοκιμάζονται.
Όσο περνούν οι μέρες τόσο περισσότερο ανοίγει η αγκαλιά του Ολυμπιακού για τους πρόσφυγες. Ένα ακόμα απόγευμα, το απόγευμα της Δευτέρας, απλώθηκε στο λιμάνι του Πειραιά το χέρι βοηθείας του πειραϊκού συλλόγου προς τους ανθρώπους αυτούς που ξεριζώθηκαν από τις πατρίδες τους και δοκιμάζονται σωματικά και ψυχολογικά.
Τα ερυθρόλευκα βαν αλληλεγγύης συνεχίζουν να πηγαίνουν καθημερινά στην πύλη Ε2 του λιμανιού και να μοιράζουν φαγητό και ανακούφιση. Περισσότερες από 1.300 μερίδες φαγητό μοιράστηκαν και σήμερα στους πρόσφυγες. Μάλιστα, αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός φρόντισε να προσφέρει και είδη ένδυσης και υπόδησης ώστε να ζεστάνει μικρούς και μεγάλους που δοκιμάζονται τόσο σκληρά.
Για μία ακόμη μέρα βρέθηκε δίπλα στους πρόσφυγες η ερυθρόλευκη αντιπροσωπεία αγάπης με επικεφαλής και συντονιστή της διαδικασίας τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Καραϊσκάκης ΑΕ, Βασίλη Βασιλειάδη. Εκεί για μία ακόμη μέρα ήταν και ο τιμ μάνατζερ του ποδοσφαιρικού τμήματος, Κυριάκος Δουρέκας. Παρών ήταν και ο Γιώργος Δαβάκης, πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πειραιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα