Ανοιχτό για εκπροσώπηση ΕΠΟ στην συνάντηση της Λίγκας

Ανοιχτό για εκπροσώπηση ΕΠΟ στην συνάντηση της Λίγκας

Ανοιχτό για εκπροσώπηση ΕΠΟ στην συνάντηση της Λίγκας

Στην ΕΠΟ αναμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον την συνάντηση της Super League την Τρίτη και ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο και εκπροσώπησης της Ομοσπονδίας σε αυτήν.

Εάν επρόκειτο για επίσημο Δ.Σ. της Λίγκας η ΕΠΟ θα είχε σίγουρα άνθρωπό της εκεί. Ωστόσο επειδή είναι μία άτυπη συνάντηση ιδιοκτητών και εκπροσώπων των ομάδων δεν είναι τόσο βέβαιο κάτι τέτοιο.

Υπάρχει πάντως πιθανότητα εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας να δώσει εκεί το παρών. Το βέβαιο πάντως είναι πως στην Ομοσπονδία θα παρακολουθήσουν τα όσα θα γίνουν και θα επιδιώξουν να έχουν την καλύτερη δυνατή ενημέρωση για όσα συμβούν στην Αστροναυτών. Από την ΕΠΟ πάντως τονίστηκε πως επισήμως δεν έχει υπάρξει σχετική πρόσκληση και πως δεδομένα ο πρόεδρός της δεν θα παραστεί. Ο ίδιος ο Γιώργος Γκιρτζίκης ξεκαθάριζε μάλιστα πως δεν πρόκειται να βρεθεί εκεί.

«Παρακολουθούμε τις εξελίξεις χιλιοστό προς χιλιοστό. Φυσικά μας ενδιαφέρει πολύ το τι θα γίνει στην Λίγκα και θα ενημερωθούμε για τα πάντα», ήταν το σχόλιο στελεχών της ΕΠΟ για την συνάντηση της Τρίτης.

Best of internet