«Φτιαγμένος» ο Βιγιαφάνιες ενόψει ντέρμπι!

«Φτιαγμένος» ο Βιγιαφάνιες ενόψει ντέρμπι!

Νίκος Αθανασίου
«Φτιαγμένος» ο Βιγιαφάνιες ενόψει ντέρμπι!

bet365

Ο Αργεντινός που έκανε... παπάδες κόντρα στον Ατρόμητο περιμένει πως και πως το μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Στις πρώτες του εμφανίσεις με το «τριφύλλι» έδειξε διάθεση αλλά και πως χρειάζεται χρόνο προσαρμογής στα νέα δεδομένα. Δεν είναι και το πιο απλό πράγμα στον κόσμο από τον Παναιτωλικό να βρίσκεσαι στον Παναθηναϊκό των μεγάλων προσδοκιών και της τεράστιας πίεσης. Ακολούθησε ένα διάστημα, όπου έμεινε στον πάγκο και αυτό τον «τσίτωσε». Χτύπησε στον ποδοσφαιρικό του εγωισμό και στην επιστροφή του κόντρα στον Ατρόμητο ήταν καταπληκτικός, ανέβασε επίπεδο τους «πράσινους» και... καθάρισε το ματς με ασίστ και γκολ!

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες ξεκίνησε την απόσβεση και αποχώρησε από την Λεωφόρο με ένα μεγάλο χαμόγελο, δείγμα της ικανοποίησης του για την πρώτη του σπουδαία εμφάνιση στην Λεωφόρο. Ο Αργεντινός ήταν σε εξαιρετική ψυχολογική κατάσταση και ανυπομονεί για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής στο Φάληρο. Το περιμένει πως και πως, εξάλλου αυτό το παιχνίδι, το δικό μας «clasico» φέρνει πολύ έντονα στο μυαλό του τα μεγάλα ντέρμπι στην Αργεντινή, τα οποία έζησε με την φανέλα της Ιντεπετιέντε και του έχουν λείψει αρκετά! Ο «Βίγια» έχει καταλάβει το πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι και θέλει όσο τίποτα άλλο να βοηθήσει για να δώσει αυτή την χαρά στον κόσμο του «τριφυλλιού»...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα