Ρεπό και θεραπείες στον Ατρόμητο

Ρεπό και θεραπείες στον Ατρόμητο

Νίκος Μαρούδας
Ρεπό και θεραπείες στον Ατρόμητο

bet365

Ημέρα ξεκούρασης στον Ατρόμητο, με τους Φυτανίδη, Κιβρακίδη, Κούρο, Στόιτσεφ και Μπάρκα ωστόσο να κάνουν θεραπεία. Καμία ανησυχία για τον πρώτο.

Μπορεί στον Ατρόμητο να δόθηκε ρεπό μετά το ματς της Λεωφόρου, όμως πέντε ποδοσφαιριστές της ομάδας βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο και έκαναν θεραπεία και spa. Πρόκειται για τους Φυτανίδη, Κιβρακίδη, Κούρο, Στόιτσεφ και τον Μπάρκα.

Ο αρχηγός του Ατρόμητου, που έγινε αλλαγή στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό λόγω τραυματισμού, δεν φαίνεται να έχει κάτι ανησυχητικό. Συγκεκριμένα, ένιωσε ένα σφίξιμο στον προσαγωγό και αντικαταστάθηκε για να προφυλαχτεί. Όπως φαίνεται δεν έχει κάτι ανησυχητικό και την Τρίτη αναμένεται να προπονηθεί κανονικά και να είναι στη διάθεση του Δέλλα για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης.

Σε ότι αφορά τους Μπίτολο και Ούμπιντες που έφτασαν τις τέσσερις κίτρινες, θα αποφασιστεί την Τρίτη σε ποιο παιχνίδι θα εκτίσουν την ποινή της μίας αγωνιστικής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα