Ηρακλής: Σκέφτονται την Βέροια

Ηρακλής: Σκέφτονται την Βέροια

bet365

Οι «κυανόλευκοι» στρέφουν πλέον την προσοχή τους στο παιχνίδι της Κυριακής (13/3) με αντίπαλο την Βέροια. Πλην του Πασά που ακολούθησε ατομικό και του Μπαρτολίνι όλοι οι υπόλοιποι συμμετείχαν κανονικά.

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς μπαίνει η προετοιμασία του Ηρακλή για την αναμέτρηση με την Βέροια. Στην σημερινή προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, οι παίκτες δούλεψαν πάνω σε ασκήσεις συναρμογής, τεχνικής και αερόβια παιχνίδια με μπάλα. Συμμετείχαν κανονικά όλοι οι παίκτες, πλην του Πασά (ατομικό) και Μπαρτολίνι. Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Καρασαλίδης και Τσιλιανίδη, καθώς έχουν δηλωθεί να εκτίσουν την ποινή τους στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Αντίθετα, ο Ιντζόγλου επιστρέφει καθώς εξέτισε την ποινή του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα