Ο Ολυμπιακός έδωσε χαρά σε παιδιά του Πειραιά

Ο Ολυμπιακός έδωσε χαρά σε παιδιά του Πειραιά

Ο Ολυμπιακός έδωσε χαρά σε παιδιά του Πειραιά

bet365

Ο Ολυμπιακός έδωσε το «παρών», δώρα και χαρά στην αποκριατική γιορτή για τα παιδιά της Ένωσης των Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά.
Την ευκαιρία να διασκεδάσουν, να πάρουν δώρα και να δουν από κοντά τόσο τον Στέφανο Καπίνο όσο και τον «Λεόνε», είχαν τα παιδιά της Ένωσης των Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά. Ο Ολυμπιακός ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και έδωσε το «παρών» στην αποκριάτικη εορταστική εκδήλωση που διεξήχθη σε αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.
Όπως είναι φυσικό, τα δεκάδες παιδιά αισθάνθηκαν πανευτυχή όταν είδαν μπροστά τους τον Καπίνο αλλά και την μασκότ της ομάδας, τον «Λεόνε». Έβγαλαν φωτογραφίες μαζί τους, πήραν αυτόγραφα, έπαιξαν και, φυσικά, τους δόθηκαν αναμνηστικά δώρα.
Ήταν αναμφίβολα μια διασκεδαστική ώρα που θα θυμούνται για καιρό τα παιδάκια. Την απόλαυσαν χάρις στους Στέφανο Καπίνο, Κωνσταντίνο Καρδιασμένο (διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας και ΕΚΕ της ΠΑΕ Ολυμπιακός) και «Λεόνε». Στην εκδήλωση παρέστησαν και εκπρόσωποι φορέων του Δήμου Πειραιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα