«Ήθος και πολιτισμός, το σήμα κατατεθέν του Απόλλωνα»

«Ήθος και πολιτισμός, το σήμα κατατεθέν του Απόλλωνα»

Ανακοίνωση για όσα διαδραματίζονται τα τελευταία 24ωρα, μετά το ντέρμπι με την ΑΕΛ, εξέδωσαν οι οργανωμένοι του Απόλλωνα. 

«Ήθος και πολιτισμός, το σήμα κατατεθέν του Απόλλωνα»

Να δώσει απαντήσεις στις δικαστικές αίθουσες στην, καλούν την διοίκηση του Απόλλωνα οι οργανωμένοι του συλλόγου. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Σάββατο 5 Μάρτιου, στο “ael fc arena”, ιδιοκτησίας του μεγαλομετόχου της μίας Π.Α.Ε Α.Ε.Λ. κ. Πηλαδάκη, όλοι εμείς οι Απολλωνιστές διαπιστώσαμε πως τα παραπολιτικά σχόλια που φιλοξενήθηκαν στον αθλητικό τύπο την προηγούμενη ομάδα, ήταν απόλυτα σωστά. Ο διαιτητής Φωτιάδης θα «εκτελούσε» το έργο που του είχε ανατεθεί μαζί με τον ορισμό του στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Το έκανε και με το παραπάνω δίνοντας ένα πέναλτι φάντασμα στην ομάδα με τα δύο Α.Φ.Μ και αρνούμενος ένα πεντακάθαρο στην ομάδα μας.

Επειδή ως «Αναγέννηση» γνωρίζουμε πολύ καλά πως όσο υπάρχει το ίδιο καθεστώς στο ποδόσφαιρο ο Απόλλωνας θα είναι… κόκκινο πανί, και πως ο… λύκος με δηλώσεις φίλος δεν πιάνεται, δεν θα βγάζαμε ποτέ ανακοίνωση για το συγκεκριμένο θέμα. Η ομάδα μας έπρεπε να κερδίσει και τον Φωτιάδη.

Ωστόσο, δεν μπορούμε να ανεχθούμε παράγοντας που έχει «γράψει ιστορία» γυρνώντας τις μισές σχεδόν ομάδες της επικράτειας, φεύγοντας πάντα με τον ίδιο τρόπο, να πιάνει στο στόμα του την «Ελαφρά Ταξιαρχία». Την ομάδα που το ήθος της και ο πολιτισμός της είναι το σήμα κατατεθέν της εδώ και 125 χρόνια. Από τη Σμύρνη τότε έως την Αθήνα σήμερα.

Καλούμε την Π.Α.Ε Απόλλων Σμύρνης να πράξει άμεσα τα δέοντα και να οδηγήσει τον γνωστό και μη εξαιρετέο «παράγοντα» να απολογηθεί στη δικαιοσύνη, αθλητική και όχι μόνο, αποκαθιστώντας την τιμή και την υπόληψη της ομάδος που στα μάτια του μέσου ακομπλεξάριστου Έλληνα φίλαθλου και οπαδού, έγινε πριν δύο χρόνια το σύμβολο της αντίστασης στο κραταιό ποδοσφαιρικό καθεστώς».

 

Best of internet