Ζιντάν: «Εγώ δεν θέλω να φύγει ο Κριστιάνο»

Ζιντάν: «Εγώ δεν θέλω να φύγει ο Κριστιάνο»

Κώστας Ζάλιαρης
Ζιντάν: «Εγώ δεν θέλω να φύγει ο Κριστιάνο»

bet365

Οι οπαδοί έχουν πάντοτε την απαίτηση από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους να βελτιώνονται και το ίδιο ζητούν και από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως είπε ο Ζινεντίν Ζιντάν ερωτηθείς για χλιαρές αποδοκιμασίες που ακούστηκαν κατά του Πορτογάλου...

Ο Γάλλος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του επαναληπτικού της Τρίτης απέναντι στη Ρόμα για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού έκανε λόγο για παιχνίδι το οποίο η ομάδα του θα πρέπει ν' αντιμετωπίσει με μεγάλη σοβαρότητα, ανέφερε για τον Κριστιάνο:

«Υπάρχει όντως κόσμος που θέλει να τον δει να φεύγει; Εγώ πάντως δεν θέλω κι εγώ είμαι αυτός που κάνω κουμάντο... Αποδοκιμασίες πάντοτε θα υπάρχουν, ακόμα κι εγώ άκουγα αποδοκιμασίες... Οι οπαδοί θέλουν απλά να βλέπουν τους ποδοσφαιριστές να δίνουν πάντοτε τον καλύτερό τους εαυτό και να βελτιώνονται συνεχώς».

Παίξε ένα στοίχημα στον αγώνα Εσπανιόλ - Βαγιεκάνο, και αν κερδίσεις, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Για το ματς με τους «τζιαλορόσι», είχε να πει ότι «θα υπάρξουν δυο – τρεις αλλαγές στο αρχικό σχήμα και θα δείτε την ομάδα που θα παρατάξω το βράδυ της Τρίτης στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να παίξουμε καλά, επιθετικά και να πάρουμε τη νίκη. Το θετικό αποτέλεσμα σκεφτόμαστε και δεν θεωρούμε ότι θα είναι εύκολο».

Παράλληλα, ο Ζιντάν γνωστοποίησε ότι ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι διαθέσιμος για το ματς της Τρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα