Νέβιλ: «Δεν με επηρέασε ο κόσμος στην αλλαγή του Νεγρέδο»

Νέβιλ: «Δεν με επηρέασε ο κόσμος στην αλλαγή του Νεγρέδο»

Την κωμική κατάσταση με την αλλαγή του Αλβάρο Νεγρέδο προσπάθησε να αιτιολογήσει ο Γκάρι Νέβιλ στη Βαλένθια, τονίζοντας πως δεν έπαιξε ρόλο η γκρίνια του κόσμου για να μπει ο Ισπανός...  

Νέβιλ: «Δεν με επηρέασε ο κόσμος στην αλλαγή του Νεγρέδο»

Ο Άγγλος προπονητής των «νυχτερίδων», η αλήθεια είναι ότι πέρασε μια... σύγχυση στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης με την Ατλέτικο Μαδρίτης τη στιγμή που είχε αποφασίσει να βάλει τον Νεγρέδο, αλλά εκείνη την ώρα αποβλήθηκε ο Σάντος.

Η εξήγηση που είχε να δώσει, ήταν η εξής:

«Ο Αλβάρο ήταν έτοιμος να μπει κι εγώ δεν είχα δει ότι εκείνη τη στιγμή ότι ο Σάντος είχε πάρει κόκκινη κάρτα. Μου το είπε και τότε του φώναξα να καθίσει πάλι κάτω γιατί σκέφτηκα πως ίσως θα έπρεπε να μπει ο Αμπντενούρ για να κρατήσουμε την άμυνα.

Τότε, μου είπαν οι βοηθοί μου ότι ίσως έπρεπε να ρισκάρουμε έτσι όπως είχε εξελιχθεί το παιχνίδι και να παίξουμε με τρεις πίσω στην άμυνα. Πήρα την απόφαση να συνεχίσουμε και άλλαξα πάλι τη σκέψη μου. Επέστρεψα στην αρχική επιλογή της εισόδου του Νεγρέδο στο παιχνίδι, σε μια απόφαση που πήραμε μαζί με το υπόλοιπο τιμ και όχι επειδή απλά... φώναζε ο κόσμος». 

Best of internet