«Κάποιοι πουλάνε τσάμπα μαγκιά»

«Κάποιοι πουλάνε τσάμπα μαγκιά»

«Κάποιοι πουλάνε τσάμπα μαγκιά»

Λάβρος ο τεχνικός της Αναγέννησης μετά το ματς του αγώνα με τον Πανελευσινιακό. 

Στην αντεπίθεση πέρασε ο τεχνικός της Αναγέννησης Καρδίτσας, που μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με τον Πανελευσινιακό μίλησε για μερίδα οπαδών, χαρακτηρίζοντάς του... τζάμπα μάγκες. 

«Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη. Θεωρώ ότι προετοιμαστήκαμε πολύ καλά καθ’όλη τη διάρκεια της εβδομάδας απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, γιατί τις τελευταίες δύο ημέρες είχαμε πολλούς αναπάντεχους τραυματισμούς. Πολλά παιδιά που ξεκίνησαν σήμερα στην 11άδα είχαν σήμερα προβλήματα, αλλά μπήκαν μέσα στη μάχη να τα δώσουν όλα για τη νίκη και για την ομάδα.

Πραγματικά τους αξίζουν συγχαρητήρια. Όσον αφορά το παιχνίδι, στο α’ ημίχρονο υπήρχε μία ισορροπία. Ο αντίπαλος μας απείλησε στο πρώτο 5λεπτο με μία φάση. Από εκεί και πέρα είχαμε κι εμείς δοκάρι, είχαμε ευκαιρίες και όπως είπε και ο κ. Δημόπουλος η υπεροχή μας ήτανε καθολική και η νίκη μας πέρα για πέρα δίκαη. Θέλω να ευχαριστήσω τον υγιή κόσμο που πιστεύει στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και που πιστεύει στην ομάδα από τη φετινή χρονιά.

Ξέραμε ότι θα είναι μία δύσκολη χρονιά. Όλοι μας καθημερινά κάνουμε μία τεράστια προσπάθεια στην καθημερινότητά μας. Από εκεί και πέρα θα ήθελα να πω σε αυτούς τους λίγους που πουλάνε τσάμπα μαγκιά και τσάμπα πνεύμα -δεν είναι ο χαρακτήρας και το επίπεδό μου αυτό αλλά αναγκάζομαι- ότι δεν επιτρέπω να συμπεριφέρονται έτσι φίλαθλοι στους παίχτες της ομάδας και πόσω μάλλον σε Καρδιτσιώτες παίχτες».

Best of internet