Βάρντι: «Την ώρα του Λίβερπουλ – Σίτι, έπαιζα... Playstation»!

Κώστας Ζάλιαρης
Βάρντι: «Την ώρα του Λίβερπουλ – Σίτι, έπαιζα... Playstation»!

bet365

Κανένας πανικός και κανένα στρες από τον Τζέιμι Βάρντι όσον αφορά τη διεκδίκηση του τίτλου από τη Λέστερ! Τόσο που ακόμα και μετά την ισοπαλία της περασμένης εβδομάδα με τη Γουέστ Μπρομ, δεν... περίμενε με αγωνία τα υπόλοιπα ματς.

Όλα κυλούν ευχάριστα και ιδανικά για τις «αλεπούδες» στο φετινό πρωτάθλημα, ακόμα κι όταν δεν παίρνουν το αποτέλεσμα που θα ήθελαν.

Στα μέσα της περασμένης εβδομάδας, η ομάδα του Ρανιέρι έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς στο παιχνίδι με τη Γουέστ Μπρομ (2-2), όμως, Τότεναμ και Άρσεναλ ηττήθηκαν από Γουέστ Χαμ και Σουόνσι αντίστοιχα, για να παραμείνει πρώτη η Λέστερ και να βρίσκεται πλέον στο +5 έπειτα από το ισόπαλο ντέρμπι στο Λονδίνο, το Σάββατο στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν»!

Όσο κι αν όλος ο κόσμος ασχολείται με την προσπάθεια που κάνει η Λέστερ, με τους ουδέτερους φιλάθλους να φτάνουν σε σημείο ν' αγχώνονται έχοντας την επιθυμία δουν τη φετινή εκπληκτική εξέλιξη στο πρωτάθλημα να έχει και την ανάλογη παραμυθένια κατάληξη, ο Τζέιμι Βάρντι παραμένει ήρεμος και... σχεδόν αδιάφορος!

«Την Τετάρτη είχα αφήσει να παίζει το Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι κι εγώ έπαιζα Call of Duty στο Playstation... Ξέρω ότι όλοι περιμένουν τ' αποτελέσματα και παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον,αλλά δεν κάθισα να ... αγχώνομαι για τα υπόλοιπα ματς» είπε ο Άγγλος φορ των 19 τερμάτων φέτος!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα