Προέχουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για Ουζουνίδη

Θοδωρής Βασίλης
Προέχουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για Ουζουνίδη

bet365

Στον Πανιώνιο περιμένουν πως και πως την θετική απάντηση του Μαρίνου Ουζουνίδη την ώρα που ο Εβρίτης τεχνικός έχει επικεντρωθεί στο πως η ομάδα θα μπει στα πλέι οφ.

Η υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι αυτό που καίει τους ανθρώπους του Πανιωνίου, αλλά ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Οι «κυανέρυθροι» πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας και διεκδικούν με αξιώσεις την είσοδο στα πλέι οφ.

Ο τεχνικός των Νεοσμυρνιωτών επιθυμεί να εξασφαλιστεί πρώτα η πεντάδα και στη συνέχεια να ολοκληρωθεί το θέμα της ανανέωσης.

Στα αγωνιστικά ο Ρσιβάνης συμπληρωσε κάρτες και θα αποφασιστεί σε ποιο ματς θα εκτίσει, ενώ εντός της ημέρας θα φανεί η σοβαρότητα της κατάστασης του Φάνη Τζανδάρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα