Αισιοδοξα μηνύματα για το νέο ραντεβού για την «Αγιά Σοφιά»

Αισιοδοξα μηνύματα για το νέο ραντεβού για την «Αγιά Σοφιά»

Gazzetta team
Αισιοδοξα μηνύματα για το νέο ραντεβού για την «Αγιά Σοφιά»

bet365

Θετικά μηνύματα λαμβάνει τις τελευταίες ημέρες η ΑΕΚ σε ότι αφορά την «Αγιά Σοφιά», με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν μάλιστα σήμερα (7/3) συνάντηση με αρμόδια στελέχη του Υπουργείου Ενέργειας και Περιβάλλοντος, αναφορικά με το ζήτημα και το χρονοδιάγραμμα της ΜΠΕ.

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα που λαμβάνουν τις τελευταίες ημέρες στην ΑΕΚ για το ζήτημα της «Αγιάς Σοφιάς», καθώς από την πλευρά του Υπουργείου Ενέργειας καιν Περιβάλλοντος φαίνεται πως υπάρχει η διάθεση να μην χαθεί άλλος χρόνος, μιας και τα στοιχεία και οι επεξηγήσεις που κατέθεσε η «Ένωση» καλύπτουν απόλυτα τις απαιτήσεις.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν σήμερα (7/3) ραντεβού με στελέχη της αρμόδιας υπηρεσίας του υπουργείου, προκειμένου να λύσουν οποιαδήποτε απορία αναφορικά με το ζήτημα της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, με σκοπό να λάβουν την τελική γνωμοδότηση της Υπηρεσίας πριν από το διάστημα των 15 ημερών που προβλέπεται και να μπορέσουν να «τρέξουν» τις εξελίξεις.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ.

Η μελέτη θα μπορέσει να συμπεριληφθεί στη συνέχεια, μετά την υπογραφή της από τον υπουργό, Πάνο Σκουρλέτη, στον φάκελο της «Αγιάς Σοφιάς», προκειμένου να εκδοθεί η άδεια οικοδόμησης, διαδικασία που υπολογίζεται να ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Μαΐου ή το αργότερο αρχές Ιουνίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα