Η χαρά του Εβαντζελίστα για το πρώτο του γκολ (pics)

Η χαρά του Εβαντζελίστα για το πρώτο του γκολ (pics)

Gazzetta team
Η χαρά του Εβαντζελίστα για το πρώτο του γκολ (pics)

bet365

O Λούκας Εβαντζελίστα πέτυχε απέναντι στον Ατρόμητο το πρώτο τέρμα με τα «πράσινα» και λίγο αργότερα εξέφρασε την χαρά του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Λούκας Εβαντζελίστα άνοιξε το σκορ για τον Παναθηναϊκό απέναντι στον Ατρόμητο, πετυχαίνοντας το πρώτο τέρμα με το «Τριφύλλι», το οποίο μάλιστα φρόντισε να το μοιραστεί με τον κόσμο και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, εκφράζοντας παράλληλα την χαρά του.

Λίγο αργότερα μάλιστα, ο Βραζιλιάνος «ανέβασε» και μια φωτογραφία από τον πανηγυρισμό του μετά το γκολ, ευχαριστώντας τον Θεό.

H Sportingbet επιστρέφει τα χρήματά σου, σε περίπτωση που ο Μανούτσο σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι Εσπανιόλ - Βαγιεκάνο.

Muito feliz pela vitória e pelo gol / very happy for the victory and for the goal

A video posted by Lucas Evangelista (@lucasevangelista95) on

Obrigado Deus / thanks God

A photo posted by Lucas Evangelista (@lucasevangelista95) on

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα