Μπεργκ: «Χαρούμενος και υπερήφανος για τις 100 συμμετοχές» (pic)

Μπεργκ: «Χαρούμενος και υπερήφανος για τις 100 συμμετοχές» (pic)

Gazzetta team
Μπεργκ: «Χαρούμενος και υπερήφανος για τις 100 συμμετοχές» (pic)

bet365

O Mάρκους Μπεργκ συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με τα «πράσινα», με τον Γιάννη Αλαφούζο να βραβεύει τον Σουηδό πριν από την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και τον φορ του Παναθηναϊκού να δηλώνει χαρούμενος και υπερήφανος για το επίτευγμα του.

Η αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο ήταν ιδιαίτερη για τον Μάρκους Μπεργκ, καθώς ο Σουηδός έφτασε τις 100 συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό και ο πρόεδρος του «Τριφυλλιού», Γιάννης Αλαφούζος, τον βράβευσε πριν από τη σέντρα στη Λεωφόρο.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Σουηδός φρόντισε να δείξει τη χαρά του, «ανεβάζοντας» τη σχετική φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Χαρούμενος και περήφανος για τα 100 επίσημα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό», ανέφερε το μήνυμα που συνόδευε την φωτογραφία από την βράβευση του.

H Sportingbet επιστρέφει τα χρήματά σου, σε περίπτωση που ο Μανούτσο σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι Εσπανιόλ - Βαγιεκάνο.

Happy and proud to have played 100 official games for panathinaikos

A photo posted by marcusberg9 (@marcusberg.9) on

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα