Ελευθερόπουλος: «Κρίμα να μην τα κερδίζουμε αυτά τα ματς»

Ελευθερόπουλος: «Κρίμα να μην τα κερδίζουμε αυτά τα ματς»

bet365

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος διευκρίνισε στην συνέντευξη Τύπου πως αγώνες σαν και αυτόν με τον Λεβαδειακό η Βέροια θα πρέπει να τους κερδίζει.
Ο τεχνικός της ομάδας της Ημαθίας είπε για:
Το 0-0 με τον Λεβαδειακό: Είναι κρίμα να μην κερδίζουμε αυτά τα παιχνίδια. Δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά μετά το 15λεπτο βελτιωθήκαμε και ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας. Είχαμε απέναντί μας μια ομάδα που αγωνίστηκε με πολυπρόσωπη άμυνα.
Επιβάλλαμε τον ρυθμό μας και προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για γκολ με συνδυαστικό παιχνίδι, τόσο από τον άξονα όσο και από τα πλάγια με τους Μαλόν και Γιαννούλη. Υστερήσαμε όμως και πάλι στην τελική προσπάθεια αφού μας έλλειψε το γκολ. Αμυντικά κινδυνέψαμε μόνο σε 1-2 φάσεις. Δεν μπορούμε να πούμε ακόμη ότι η παραμονή έχει κριθεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα