Πράνιτς: «Να πεθάνουμε στο γήπεδο με Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Πράνιτς: «Να πεθάνουμε στο γήπεδο με Ολυμπιακό»

bet365

Νίκη και μόνο νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι το σύνθημα του Ντάνιελ Πράνιτς με τον αριστερό μπακ του Παναθηναϊκού να τονίζει πως θα πρέπει όλοι να πεθάνουν στο γήπεδο για τη νίκη.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής των «πρασίνων» μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΪ αρχικά αναφέρθηκε στη νίκη επί του Ατρομήτου τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Το ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό. Ήταν η κόρη μου εδώ και με ρωτούσε πότε θα νικήσουμε. Αυτό που χρειάζεται το ποδόσφαιρο είναι να σκοράρεις. Μετουσιώσαμε τις ευκαιρίες μας σε γκολ και νικήσαμε».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού: «Είναι φυσιολογική μια τέτοια εικόνα όταν παίζεις στο γήπεδό σου και είσαι μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να ρισκάρεις. Πάντα πρέπει να νικάς σε εντός έδρας ματς. Αυτό θέλαμε και αυτό κάναμε. Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο παιχνίδι, ξέρουμε την κρισιμότητά του και είναι καλό ότι πάμε με καλή ψυχολογία, μετά τη σημερινή νίκη».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Η σεζόν έχει εξελιχθεί απογοητευτικά και για εμάς και για τους φιλάθλους μας. Πρέπει να τα δώσουμε όλα, να ματώσουμε, να πεθάνουμε στο γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, έτσι που έχουν γίνει τα πράγματα. Από την αρχή της σεζόν δεν αντιδράσαμε καλά και μετά ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε. Προσπαθούμε πολύ σε κάθε ματς. Μόνο εμείς ξέρουμε πόσο σκληρά δουλεύουμε. Το ερχόμενο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για όλους, τουλάχιστον για να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα