Λέτο: «Τα πάντα για μένα ο Παναθηναϊκός»

Λέτο: «Τα πάντα για μένα ο Παναθηναϊκός»

Νίκος Αθανασίου
Λέτο: «Τα πάντα για μένα ο Παναθηναϊκός»

bet365

Ο Σεμπάστιαν Λέτο μίλησε για τη μεγάλη επιστροφή του, τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι τα πάντα για τον ίδιο και δήλωσε χαρούμενος για την αγάπη που του έδειξε ο κόσμος.

Τη μεγάλη επιστροφή με τη φανέλα του Παναθηναϊκού έκανε ο Σεμπάστιαν Λέτο κόντρα στον Ατρόμητο και αποθεώθηκε από τον κόσμο των «πράσινων». Ο Αργεντινός δήλωσε, μιλώντας στην κάμερα της Nova, χαρούμενος για την αγάπη που του έδειξαν, ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, ενώ τόνισε πως το «τριφύλλι» είναι τα πάντα για τον ίδιο.

Ακόμη, αναφέρθηκε στην επέμβαση που υποβλήθηκε, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, αλλά και στις διαφορές που έχει η τωρινή ομάδα με αυτή της προηγούμενης θητείας του. Επίσης, κλήθηκε να κάνει πρόβλεψη και για το ντέρμπι της Αργεντινής Ρίβερ Πλέιτ-Μπόκα Τζούνιορς, που διεξάγεται αυτή την ώρα (η πρόβλεψη έγινε την ώρα που ξεκινούσε το ματς).

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το πώς αισθάνεται που επέστρεψε στον Παναθηναϊκό: «Είναι μία καλή βραδιά για μας, είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου και που με υποδέχτηκε ο κόσμος με τόση αγάπη, αλλά και για το γεγονός ότι κερδίσαμε το ματς με τον Ατρόμητο».

Για το πού βρίσκεται από πλευράς φυσικής κατάστασης: «Έπαιξα το πρώτο μου παιχνίδι μετά από τέσσειρς μήνες. Μίλησα και με τον προπονητή, θα δούμε σιγά-σιγά πού βρίσκομαι χωρίς βιασύνη. Σημαντικό δεν είναι να αγωνίζεται ο Λέτο, αλλά να κερδίζει η ομάδα».

Για το αν θα ολοκληρώσει την καριέρα του στην ομάδα, στην οποία τον αγαπούν περισσότερο, τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός είναι τα πάντα για μένα, μου έχει δώσει πολλά στην καριέρα μου και έχω κάνει τα καλύτερα παιχνίδια εδώ. Όσο για το πόσο θα παίξω, ο χρόνος θα το δείξει, εγώ ήθελα να κάνω ένα restart στην καριέρα μου και να επανέλθω στο επίπεδο που ήμουν όταν έπαιζα ξανά στον Παναθηναίκό».

Για το ότι ο κόσμος του έχει δείξει αγάπη, ακόμα και σε μία τέτοια δύσκολη περίοδο: Είμαι πολύ χαρούμενος για την αγάπη που μου δείχνει ο κόσμος. Είναι εύκολο στις χαρές να είναι όλοι κοντά σου και είναι το ίδιο δύσκολο να βρίσκονται δίπλα σου στις λύπες. Έτσι, βλέπεις ποιος πραγματικά νοιάζεται για σένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δείχνουν τέτοια αγάπη, είναι σημαντική και για μένα η σημερινή μέρα».

Για το αν τον ενοχλεί η ειδική κάσκα: «Δε με ενοχλεί που αγωνίζουμε με την κάσκα. Είχα μία σοβαρή επέμβαση και είχα συνηθίσει και με τα μακριά μαλλιά. Δε χρειάζεται να ρισκάρω, πρέπει να αγωνίζομαι με αυτή την κάσκα και να τη φοράω για προστατευτικούς λόγους».

Για το αν του έλειψαν η Αθήνα και η Ελλάδα: «Έλεγα σε όλους, ακόμα και το διάστημα που δεν αγωνιζόμουν εδώ, ότι η Ελλάδα είναι το πιο όμορφο μέρος για να ζήσει κανείς. Μου έλειψε και η Ελλάδα και η Αθήνα, μου αρέσει πολύ εδώ και έχω ιδιαίτερο δέσιμο με τη χώρα και τον Παναθηναϊκό».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και αν είναι έτοιμος να παίξει σ' ένα τέτοιο ματς: «Δε θέλω να βιαστώ, θα δω βήμα-βήμα πού είμαι, θα πάρω τον χρόνο και θα δει κι ο προπονητής. Δεν είμαι στο 100%, θα χρειαστώ μερικό χρονικό διάστημα για να είμαι έτοιμος. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για όλους, αντιλαμβάνομαι τη σημασία του αγώνα και το σημαντικό για τη συνέχεια είναι να πάμε εκεί και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Σήμερα κρατάω την καλή παρουσία που είχαμε και τη νίκη και τώρα σκέφτομαι μόνο το ντέρμπι».

Για τις διαφορές του Παναθηναϊκού τώρα με την προηγούμενη θητεία του: «Την περίοδο που ήμουν εδώ ήμουν πιο νέος και υπήρχαν πιο έμπειροι παίκτες, όπως οι Καραγκούνης, Κατσουράνης και Ζιλμπέρτο Σίλβα. Τώρα είμαι εγώ ο πιο έμπειρος, υπάρχουν πιο νέοι ποδοσφαιριστές και θέλω να τους μεταφέρω την εμπειρία μου για να πετύχει τους στόχους του ο Παναθηναϊκός.

Θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να κοιάξει το παρόν και την κατάσταση που βρίσκεται τώρα. Το παρελθόν είναι παρελθόν, τώρα χτίζεται κάτι από την αρχή, ο πρόεδρος κάνει καλή δουλειά και όλοι προσπαθούν για να πάει η ομάδα προς το καλύτερο. Χρειάζεται χρόνο και υπομονή»

Για το αν υπάρχει κάποιος παίκτης από την προηγούμενη θητεία του στον Παναθηναϊκό που του λείπει περισσότερο: «Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα που με σημάδεψε με την εμπειρία του και ο οποίος με τη συμπεριφορά του με βοήθησε πολύ και εμένα, αλλά και όλους στην ομάδα. Όμως, είχα τις καλύτερες σχέσεις με όλους».

Για την πρόβλεψή του για το ντέρμπι της Αργεντινής Ρίβερ-Μπόκα: «Δε μου αρέσει συγκεκριμένα κάποια από τις δύο ομάδες, αλλά αν πρέπει να επιλέξω, θα προτιμήσω την Μπόκα γιατί γνωρίζω τον προπονητή και τον τρόπο που συμπεριφέρεται».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα