Με πολλές αλλαγές και στόχο τη νίκη με ΑΕΚ

Με πολλές αλλαγές και στόχο τη νίκη με ΑΕΚ

bet365

Χωρίς προβλήματα και με τους Ιγκλέσιας και Στανισάβλιεβιτς στην αποστολή, ο Αστέρας ετοιμάζεται να παλέψει με όλες τους τις δυνάμεις για τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, στην πρώτη του Μάκη Χάβου στον πάγκο.

Μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, ο Αστέρας φαίνεται να έχει χάσει έδαφος στην... μάχη για την πεντάδα και το παιχνίδι της Δευτέρας (19:30) με την ΑΕΚ στην Τρίπολη θεωρείται - και είναι - εξαιρετικά σημαντικό. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Μάκης Χάβος θα κάνει το ντεμπούτο του στο πάγκο των Αρκάδων και θέλει να το συνδυάσει με νίκη, κυρίως γιατί αν έρθει το τρίποντο, θα έχει γίνει ένα σημαντικό βήμα για την συνέχεια.

Ο έμπειρος προπονητής αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές στην σύνθεσή του Αστέρα και κατά πολύ η ενδεκάδα θα αποφασιστεί την Δευτέρα, όταν και θα γίνει και η τελευταία ανάλυση της Ένωσης στο βίντεο. Αν θέλαμε να τολμήσουμε να γράψουμε μια ενδεκάδα, ο Μπαντής θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Λούι και Γιαννούλης στα άκρα (δεξιά και αριστερά αντίστοιχα) και οι Σανκαρέ - Αλόκο στο κέντρο της άμυνας.

Θα μπορέσει η ΑΕΚ να περάσει αλώβητη από την Αρκαδία στο ματς που κλείνει την αυλαία της Σούπερ Λιγκ; Στο 2.30 στην Interwetten το διπλό της Ενωσης.

Αμυντικά χαφ θα είναι εκτός απροόπτου οι Χαμντανί και Δημούτσος (ίσως κι ο Ιγκλέσιας), μπροστά τους οι Μπερτόγλιο, Μάσα και Φούντας ή Στανισάβλιεβιτς και ακόμα πιο μπροστά ο Ιωαννίδης. Υπάρχει περίπτωση να βάλει τον Τσάβες στη θέση του Ιωαννίδη και τον Μπερτόγλιο πιο μπροστά, αλλά είπαμε όποια σκέψη υπάρχει για την ενδεκάδα θα οριστικοποιηθεί αύριο το πρωί.

Δύο νίκες και δύο ήττες με ΑΕΚ

Όπως αναφέραμε κόντρα στην ΑΕΚ ο Μάκης Χάβος θα κάνει το ντεμπούτο του στο πάγκο του Αστέρα. Ο έμπειρος προπονητής έχει αντιμετωπίσει άλλες τέσσερις φορές την Ένωση, όλες ως τεχνικός του ΠΑΟΚ και όλες την ίδια χρονιά σε κανονική διάρκεια και πλέι οφ. Στα τέσσερα ματς δεν υπήρξε ισοπαλία, με τον ΠΑΟΚ να νικάει δύο φορές μέσα στη Τούμπα και να χάνει άλλες δύο στο ΟΑΚΑ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα