Αθλέτικ για Ευρώπη, Χιχόν για Segunda! (vid)

Αθλέτικ για Ευρώπη, Χιχόν για Segunda! (vid)

Gazzetta team
Αθλέτικ για Ευρώπη, Χιχόν για Segunda! (vid)

bet365

Η Μπιλμπάο πέρασε νικηφόρα από το Μολινόν, επικράτησε 2-0 της Χιχόν και βρέθηκε στην πρώτη εξάδα. Ανησυχία για Αντούριθ.

Μεγάλο διπλό στο Μολινόν για την Αθλέτικ, επικράτησε 2-0 της Χιχόν και βρέθηκε στην πρώτη εξάδα. Αντίθετα, η Χιχόν υπέστη την τρίτη διαδοχική ήττα και παρέμεινε κάτω από την επικίνδυνη ζώνη. Μπορεί η διαιτησία για τη Χιχόν να μην ήταν... εχθρική όπως στο τελευταίο ματς με τη Γρανάδα, ωστόσο η απόδοσή της ομάδας του Αμπελάρδο κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα, με τη Μπιλμπάο να βρίσκει τον τρόπο για ένα μεγάλο διπλό! Η Αθλέτικ μπήκε δυνατά και στο 19' ο Μουνιαϊν έχασε την πρώτη καλή φάση, αφού το σουτ κατέληξε άουτ. Ωστόσο, στο 27' ο Μπενιάτ άνοιξε το σκορ με υπέροχη εκτέλεση φάουλ! Η Χιχόν θα μπορούσε να φέρει το ματς στα ίσα, όμως στο 33' ο Σανάμπρια έχασε μεγάλο τετ α τετ. Ολα θα μπορούσαν να έχουν τελειώσει στο 40', όμως ο διαιτητής έκλεισε τα μάτια σε σπρώξιμο του Αντούριθ μέσα στην περιοχή! Η Αθλέτικ ήταν καλύτερη και στο 59' ο Ντε Μάρκος από ασίστ του Αντούριθ διαμόρφωσε το 2-0. Οι Βάσκοι πάντως ολοκλήρωσαν με δέκα παίκτης, αφού στο 74' σε μια κακή απόφαση του διαιτητή αποβλήθηκε ο Λαπόρτ.

Στην πρώτη αναμέτρηση με τη Βαλένθια στο πλαίσιο του UEFA Europa League, στρέφουν το βλέμμα τους στην Μπιλμπάο. Στο 1.90 ο άσος των Βάσκων στην Interwetten.

Πλήγμα για την Αθλέτικ ο τραυματισμός του Αντούριθ στα πλευρά, και ο 35χρονος φορ της είναι αμφίβολος για τον «εμφύλιο» της Πέμπτης με τη Βαλένθια.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα