Αμβούργο - Χέρτα Βερολίνου 2-0

Gazzetta team
Αμβούργο - Χέρτα Βερολίνου 2-0

bet365

Σημαντική επιτυχία στην προσπάθεια για την παραμονή του στη Μπουντεσλίγκα πέτυχε το Αμβούργο, που με πρωταγωνιστή τον Μίλερ νίκησε τη Χέρτα Βερολίνου με 2-0 και συνεχίζει να ελπίζει. Υποχωρουν βαθμολογικά οι Βερολινέζοι, που βλέπουν τη Σάλκε, τη Μάιντς και τη Γκλάντμπαχ να τους πλησιάζουν.

Η ομάδα του Μπρούνο Λαμπάντια μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Ρουντνεβς και τον Σακάι, που όμως δεν μπόρεσαν να βρουν στόχο. Το σύνολο του Παλ Νταρντάι προσπαθούσε να βρει τον τρόπο να αναχαιτίσει τους γηπεδούχους, δίχως όμως να έχει σε καλή μέρα αρκετούς παίκτες και δεν μπόρεσε να απειλήσει παρά μόνο με την κεφαλιά του Ιμπίσεβιτς λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Με την έναρξη του β' μέρους το Αμβούργο έγινε πιο ουσιαστικό κι κατάφερε να προηγηθεί με τον Μίλερ στο 59', που τελείωσε όμορφα με το αριστερό κι έβαλε τη νίκη που τόσο είχαν ανάγκη στο μεγάλο Λιμάνι της Βόρειας θάλασσας στις «ράγες». Ο ίδιος παίκτης βρήκε πάλι δίχτυα στο 75', βάζοντας τέλος σε οποιαδήποτε ελπίδα της μετριότατης Χέρτα να αντιδράσει. Το έβδομο γκολ του Μίλερ ήταν κι αυτό που διαμόρφωσε τελικό 2-0 και έδωσε τους τρεις βαθμούς στην εξαιρετική ομάδα του Λαμπάντια.

Πλέον το Αμβούργο απομακρύνθηκε αρκετά απ' τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας 31 βαθμούς έναντι 24 της 16ης Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ενώ η ομάδα της πρωτεύουσας παρέμεινε στην 3η θέση και στους 42, με τη διαφορά της απ' την τέταρτη Σάλκε στον ένα βαθμό.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα