Πλατανιάς: «Κομμένοι» βαθμοί που τον έβγαλαν από πεντάδα!

Πλατανιάς: «Κομμένοι» βαθμοί που τον έβγαλαν από πεντάδα!

bet365

Ο Παράσχος εξέφρασε για πρώτη φορά τέτοια δυσαρέσκεια για διαιτησία και στον Πλατανιά έχουν σοβαρά παράπονα από 5 ματς στην Super League. Παιχνίδια που χάθηκαν βαθμοί για πλέι οφ!

Δεν είναι υπερβολή να τονιστεί πως στον χανιώτικο σύλλογο υπάρχει πολύ μεγάλη δυσαρέσκεια και εκνευρισμός για αρκετές φετινές διαιτησίες της ομάδας. Το γεγονός άλλωστε πως ο Γιώργος Παράσχος μίλησε τόσο ανοιχτά και έντονα για την διαιτησία και με αρκετά βαριές εκφράσεις.

Η οργή... ξεχειλίζει στις τάξεις του Πλατανιά, με την ομάδα να έχει σοβαρά παράπονα από τουλάχιστον 5 αναμετρήσεις φέτος στην Super League. Παιχνίδια με σοβαρές αποφάσεις που έκριναν αποτέλεσμα και τους στέρησαν βαθμούς που θα μπορούσαν ακόμα και να τον φέρουν σε τροχιά πλέι οφ. Είναι κάτι που έχει προβληματίσει έντονα τους ιθύνοντες των Χανιωτών και είναι δεδομένο θα κοιτάξουν με μεγάλη προσοχή το θέμα και θα εξετάσουν το τι θα πρέπει να κάνουν στην συνέχεια.

ΤΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ... ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΦΕΤΙΝH SUPER LEAGUE:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα