Τα ανοιχτά μέτωπα του Ολυμπιακού!

Τα ανοιχτά μέτωπα του Ολυμπιακού!

bet365

Η Κυριακή ήταν ημέρα ξεκούρασης για τους παίκτες του Ολυμπιακού ωστόσο στο Λιμάνι ετοιμάζονται για τα ανοιχτά μέτωπα που τους περιμένουν μέσα στην προσεχή εβδομάδα.

Στον Ολυμπιακό συνεχίζουν να... βράζουν για την διακοπή του Κυπέλλου αλλά και για την αναβολή του αγώνα με τον Ηρακλή που τους αναγκάζει σε αρκετές ημέρες απραξίας πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Τα μέτωπα που είναι ανοιχτά στην ομάδα δεν είναι και λίγα. Ειδικότερα:

- Από την Δευτέρα ξεκινάει η νέα προσπάθεια για να αρθεί η απόφαση του Κοντονή για τον θεσμό του Κυπέλλου και ενώ θα τεθεί και θέμα από τον Ολυμπιακό γιατί τελικώς δεν έγινε το παιχνίδι με τον Ηρακλή. Η δυσαρέσκεια και η ενόχληση όλων στην ομάδα είναι δεδομένη και γνωστή εδώ και μέρες. Και από μέρους τους θα κάνουν όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και ότι άλλο χρειαστεί.

- Εδώ και μέρες σας έχουμε καταγράψει το πως ένιωσαν μετά την Τούμπα οι ξένοι παίκτες του Ολυμπιακού και ιδίως εκείνοι που βίωναν πρώτη φορά κάτι τέτοιο. Ο Ρομπέρτο ήταν ένας εξ αυτών που ενοχλήθηκε σε τόσο μεγάλο βαθμό που να αρχίσει να αναρωτιέται για το μέλλον του στην Ελλάδα. Είναι και αυτό ένα ζήτημα: το πως να ηρεμήσουν και να καθυσηχάσουν τους παίκτες του συλλόγου οι άνθρωποί του καθώς αρκετοί φοβήθηκαν για την σωματική τους ακεραιότητα. Ας μην ξεχνάμε πως εκτός από τον Ρομπέρτο - που έκανε και διευκρινιστικές τοποθετήσεις - δηλώσεις γεμάτες ανησυχία έχουν ήδη κάνει αρκετοί παίκτες, όπως οι Ντουρμάζ, Πουλίδο και Σαλίνο ενώ οι περισσότεροι έχουν εκφραστεί ανάλογα και μέσω των social media (σ.σ. υπάρχει και το παράδειγμα των Φουστέρ - Ιντέγιε). Μιλάμε κυρίως για τους ξένους και ιδίως τους... πρωτάρηδες που έχουν επηρεαστεί περισσότερο.

- Ο Ολυμπιακός έχει στρέψει την προσοχή του στις όποιες εξελίξεις δρομολογηθούν από ΕΠΟ και UEFA για το Κύπελλο από την Δευτέρα και μετά και ενώ υπάρχει και συνάντηση ιδιοκτητών και ομάδων την Τρίτη στην Super League. Και φυσικά δεν πρόκειται να κάνει πίσω ως προς τις... διεκδικήσεις του.

- Ο Μάρκο Σίλβα καλείται ενόψει ενός μεγάλου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό να κάνει τους παίκτες του να... ξανανιώσουν και να τους δώσει τα κίνητρα που πρέπει. Ένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι μεγάλο κίνητρο από μόνο του, ωστόσο τα όσα έγιναν στην Τούμπα και οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών έχουν προκαλέσει συναισθηματική φόρτιση και μεγάλη ενόχληση στους ερυθρόλευκους ποδοσφαιριστές, που καλούνται να αφήσουν πίσω τους τα όσα προηγήθηκαν και να κλείσουν την σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Ίβηρας τεχνικός έχει μιλήσει στους παίκτες του ήδη τρεις φορές. Και για τα γεγονότα με ΠΑΟΚ και για την... μάχη του Φαλήρου με τον αιώνιο αντίπαλο. Και θα το πράξει ξανά.

- Ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα περίοδο έχει αρχίσει να τίθεται επί τάπητος. Καθοριστικός μήνας θα είναι ο Απρίλιος: και για τις επόμενες συζητήσεις με τον Σίλβα και για τις επαφές με τους παίκτες για τη νέα σεζόν.

* Την Κυριακή ο Σίλβα είχε δώσει ρεπό στους παίκτες του για να μεταβεί και αυτός στην Πορτογαλία για κάποιες απαιτούμενες... ανάσες. Ρεπό θα υπάρχει και την Δευτέρα. Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό πάντως ετοιμάζεται για βασικός στην άμυνα ο Σιόβας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα