Νικοπολίδης: «Η διακοπή του Κυπέλλου δεν θα δώσει λύση»

Νικοπολίδης: «Η διακοπή του Κυπέλλου δεν θα δώσει λύση»

Την άποψη πως η διακοπή του Κυπέλλου δεν θα δώσει λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Αντώνης Νικοπολίδης, επισημαίνοντας παράλληλα πως μόνο η συνεργασία μεταξύ των αρμόδιων οργάνων μπορεί να φέρει αποτελέσματα.

Νικοπολίδης: «Η διακοπή του Κυπέλλου δεν θα δώσει λύση»

Ο Αντώνης Νικοπολίδης μίλησε στη «Real News» σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και στις δηλώσεις φάνηκε απαισιόδοξος σχετικά με το μέλλον, επισημαίνοντας πως η διακοπή του Κυπέλλου δεν μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα, παρά μόνο η συνεργασία όλων των αρμοδίων.

«Να πω τι, αυτά που λέμε ότι πρέπει να γίνουν και δεν γίνονται ποτέ; Μάλλον κουράζουμε παρά διαφωτίζουμε τον κόσμο», ανέφερε αρχικά ο Νικοπολίδης και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Να ψηφίζονται νόμοι που θα εφαρμόζονται και που δεν θα είναι διακοσμητικοί. Αυτό είναι το πρώτο και κύριο, κατά τη γνώμη μου» .

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Γουέστ Μπρομ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Για την απόφαση της διακοπής του Κυπέλλου, τόνισε: «Η διακοπή του Κυπέλλου δεν θα δώσει λύση. Μια φαινομενική ηρεμία μόνο και έπειτα ξανά τα ίδια. Αν δεν υπάρξει συνολική βούληση από την πολιτεία, την ΕΠΟ και τη Σούπερ Λίγκα, αν δεν καθίσουν μαζί στο ίδιο τραπέζι για να βρουν τη λύση και όχι ο ένας να ρίχνει την ευθύνη στον άλλον, θα λέμε πάντα τα ίδια και πάντα θα γίνονται τα ίδια. Όχι, δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα βγει κάτι, αφού εδώ και πέντε χρόνια παραμένουμε στο ίδιο έργο θεατές. Δεν είμαι νομοθέτης ούτε δικαστής για να πω εγώ πώς θα πρέπει να νουθετούνται οι οπαδοί. Υπάρχουν όργανα γι΄ αυτό, υπάρχει πολιτεία. Μόνο ενωμένοι μπορεί να πετύχουν κάτι. Αλλιώς, τίποτα και ποτέ».

 

Best of internet