Πρόωρη ανανέωση και ελληνική υπηκοότητα για Ζέκα

Πρόωρη ανανέωση και ελληνική υπηκοότητα για Ζέκα

Gazzetta team
Πρόωρη ανανέωση και ελληνική υπηκοότητα για Ζέκα

bet365

Την πρόθεση του να ανανεώσει πρόωρα το συμβόλαιο του Κάρλος Ζέκα για ακόμα δύο χρόνια έχει εκφράσει ο Παναθηναϊκός, ενώ ο Πορτογάλος έχει ξεκινήσει να συγκεντρώνει τα απαραίτητα έγγραφα, προκειμένου να πάρει την ελληνική υπηκοότητα.

Ο Κάρλος Ζέκα αποτελεί ένα από τα βασικά «γρανάζια» στην 11άδα του Παναθηναϊκού και παρότι το συμβόλαιο του λήγει τον Ιούνιο του 2017, σύμφωνα με την «Goal», οι «πράσινοι» έχουν ήδη κάνει τις πρώτες συζητήσεις με τον 27χρονο Πορτογάλο, προκειμένου να «δέσουν» τον αρχηγό τους για... πάντα στην Αθήνα, προσφέροντας του συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2019.

Να επιστρέφει στις νίκες εντός έδρας ψάχνει ο Παναθηναϊκός. Η Sportingbet προσφέρει σε απόδοση 1.55 να πάρει το τρίποντο το «τριφύλλι» κόντρα στον Ατρόμητο.

Οι επαφές των δύο πλευρών αναμένεται να ενταθούν ειδικά μετά το τέλος των πλέι-οφ, ενώ ο Πορτογάλος από την πλευρά του έχει ξεκινήσει να συλλέγει τα απαραίτητα έγγραφα, προκειμένου να αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα, έχοντας την επιθυμία να αγωνιστεί στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, εφόσον του δοθεί η ευκαιρία. Ο αρχηγός του «Τριφυλλιού» γνωρίζει πως μια κλίση στην Εθνική Πορτογαλίας δεν είναι εύκολη υπόθεση, γι' αυτό το λόγο και επικεντρώνεται στην απόκτηση της ελληνικής υπηκοότητας, η οποία θα του ανοίξει τον δρόμο για την Εθνική Ελλάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα