Βελέντζας: «Δεν υπολογίσαμε στον καλύτερο παίκτη της ΑΕΛ, τον Φωτιάδη»

Βελέντζας: «Δεν υπολογίσαμε στον καλύτερο παίκτη της ΑΕΛ, τον Φωτιάδη»

bet365

Ο βοηθός του Μπάμπη Τεννέ, Λευτέρης Βελέντζας, υποστήριξε στη συνέντευξη τύπου πως ο διαιτητής του αγώνα με την ΑΕΛ ήταν ο καλύτερος παίκτης της Λάρισας στο παιχνίδι!

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:

«Ο Απόλλων έχει ιστορία 125 χρόνια. Δεν μπορεί κανείς να μην σέβεται την ιστορία του. Είμαστε η πιο καθαρή ομάδα που υπάρχει. Και η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Όλη η Ελλάδα είδε τι έγινε στο γήπεδο. Δεν υπολογίσαμε όμως τον καλύτερο παίκτη της ΑΕΛ, τον διαιτητή Φωτιάδη. Κι επειδή την προηγούμενη ομάδα είδαμε το οφσάιντ από το κέντρο και τι ακολούθησε είστε ικανοί να μας πείτε πως το πέναλτι το οποίο δεν υπάρχει ήταν 50-50. Αδικούμαστε από το αποτέλεσμα. Νιώθουμε έτσι. Είμαστε η καλύτερη, η πιο ηθική ομάδα, η πιο καθαρή ομάδα. Ομάδα που πληρώνει πάντα στην ώρα της. Αξίζουμε καλύτερη συμπεριφορά».

Για τις προκλήσεις από τον πάγκο του Απόλλωνα: «Είχαμε αγανακτήσει κι εμείς. Αν όμως αυτό αμαυρώνει την ιστορία του Απόλλωνα τότε έχετε άδικο».

Ο Μανώλης Αποστολίδης είπε: «Σήμερα ήρθαμε να παίξουμε ένα ντέρμπι ανόδου σε μια καυτή ατμόσφαιρα. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Είναι χαρά κάθε ποδοσφαιριστή. Δεν ήταν πρωταγωνιστές οι ποδοσφαιριστές, δυστυχώς. Θα δείτε όλοι στην τηλεόραση τι έγινε στη φάση του πέναλτι όπου ήμουν πρωταγωνιστής και δεν υπάρχει. Έχω αντίθετη άποψη γι' αυτό. Αυτό που έγινε στα τελευταία λεπτά δεν αρμόζει στην ιστορία της ΑΕΛ».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα