Τσιώλης: «Αφιερωμένη στον κόσμο μας αυτή η νίκη»

Τσιώλης: «Αφιερωμένη στον κόσμο μας αυτή η νίκη»

Τσιώλης: «Αφιερωμένη στον κόσμο μας αυτή η νίκη»

Στον κόσμο της Λάρισας αφιέρωσε τη μεγάλη νίκη επί του Απόλλωνα, ο Σάκης Τσιώλης.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:

«Θα μιλήσουμε για το παιχνίδι. Οι νίκες ή οι ομάδες που πρέπει να κερδίσουν πρέπει να το κάνουν με κάποια κριτήρια. Δεν είναι η κυκλοφορία μπάλας μόνο που φέρνει τις νίκες. Είναι οι περισσότερες ευκαιρίες που κρίνουν τις καλές εμφανίσεις. Υπό αυτή την έννοια η Λάρισα ήταν καλύτερη και αυτή που δικαιούταν τη νίκη. Ξεκινήσαμε με προβλήματα. Υπήρξε η αλλαγή σχηματισμού στο ημίχρονο όπου βοήθησε την ομάδα να παίξει καλύτερα.

Έπρεπε να έχουμε μια πιο ψύχραιμη αντιμετώπιση του παιχνιδιού, να είμαστε καλύτεροι στην τελική πάσα για να κερδίσουμε περισσότερα πράγματα από αυτό το ματς. Μέχρι το 80′-82′ ήταν μια σίγουρη νίκη για την ΑΕΛ. Το λέω αυτό γιατί όλα τα ματς τα ζω με πολύ ένταση κάθε φορά. Από εκεί και πέρα αφού δεν καταφέραμε να είμαστε καλοί στην τελική πάσα, μετά υπήρξε και η πίεση ήταν πιο λογικό να οπισθοχωρήσουμε.

Όπως είπε και ο κ. Βελέντζας σεβασμός για τον Απόλλωνα, αλλά σεβασμός για την μεγάλη ΑΕΛ. Είχαμε αρκετό πάθος στο παιχνίδι μας και ένταση και αυτό φάνηκε. Ο μεγάλος νικητής ήταν ο κόσμος της ΑΕΛ και η νίκη είναι αφιερωμένη στον κόσμο. Καλή συνέχεια στον αντίπαλό μας».

Ο Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς ανέφερε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γι' αυτή τη νίκη. Συγχαρητήρια στον προπονητή μου για την πρώτη του νίκη στον πάγκο της ομάδας. Δείξαμε πως έχουμε χαρακτήρα στα δύσκολα και είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου».

Best of internet