Έχει κίνητρο μόνο ο ένας

Έχει κίνητρο μόνο ο ένας

bet365

Η Βέροια υποδέχεται τον Λεβαδειακό και μόνο οι Βοιωτοί έχουν κίνητρο, αφού με νίκη θα μπουν στο... κόλπο της πεντάδας, ενώ έχει σωθεί η «βασίλισσα του Βορρά».

Χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον διεξάγεται το παιχνίδι της Βέροιας με τον Λεβαδειακό στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Ωστόσο, οι Βοιωτοί είναι αυτοί που έχουν κίνητρο, καθώς με νίκη θα μπουν στο... κόλπο της πεντάδας, τη στιγμή που η «βασίλισσα του Βορρά» έχει ουσιαστικά σωθεί, αφού είναι στο +10 από τη ζώνη του υποβιβασμού έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Όσο για τον σύλλογο της Λιβαδειάς, δεν είναι μόνο η πεντάδα, αλλά και η έκτη θέση! Σε περίπτωση που κάποια ομάδα από την πεντάδα δε λάβει άδεια για Ευρώπη, τότε ακολουθεί η επόμενη.

Μέσα ο Αμπντούν

Το ευχάριστο για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο είναι ότι βρίσκεται ξανά σε επίπεδο για να αγωνιστεί ο Τζαμέλ Αμπντούν. Ο Αλγερινός ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ανέκτησε το χαμένο έδαφος από πλευράς φυσικής κατάστασης για να συμπεριληφθεί στην αποστολή. Βέβαια, δε θα είναι πιθανότατα στο αρχικό σχήμα, αλλά δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός του συλλόγου της Ημαθίας δεν υπολογίζει στους τραυματίες Λόπεζ, Μπατιόν, Βεργώνη, Κόλα, Νάστο και στον ανέτοιμο Μπαλάφα. Σε ό,τι έχει να κάνει με την 11άδα, ο Γιαννούλης εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο Μαραγκός θα πάρει τη θέση του Ραούλ Μπράβο στα στόπερ.

Το 4-2-3-1 δεν πρόκειται να αλλάξει, με τον Καντιμοίρη να είναι κάτω από τα δοκάρια, με τον Μαλόν να είναι δεξιά στην άμυνα, τον Γιαννούλη αριστερά και τους Πούγγουρα, Μαραγκό να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Αμυντικά χαφ οι Άρτσε, Σιόντης και μπροστά τους δεξιά ο Μαγέφσκι, αριστερά ο Γιουσούφ και επιτελικός ο Ανάκογλου. Στην κορυφή θα βρίσκεται ο Ναζλίδης.

Καρέ απουσιών

Στον αντίποδα ο Άκης Μάντζιος έχει να αντιμετωπίσει ένα καρέ απουσιών, με τους περισσότερους απόντες να είναι βασικοί. Συγκεκριμένα, είναι εκτός οι τιμωρημένοι Τριποτσέρης, Μουλόπουλος και οι τραυματίες Βερέμκο, Ουόν, Καψάσκης, Ντομοβτσίσκι, με τον τεχνικό του συλλόγου της Λιβαδειάς να κάνει αρκετές αλλαγές στην 11άδα.

Ο Τσιντώτας θα πάρει θέση κάτω από τα γκολπόστ, ο Στάθης θα καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας, ο Τσουρίκοφ το αριστερό και οι Μεντί, Μανωλάς θα αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στα χαφ οι Μαχαμάτ, Γιάχιτς και μπροστά τους ο Μπεν δεξιά, ο Μερεμπασβίλι αριστερά και ο Γιακουμάκης επιτελικός. Μοναδικός προωθημένος στο 4-2-3-1 ο Μάντζιος.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Βέροια (14η, 24 β.) - Λεβαδειακός (8ος, 31 β.): Κυριακή 6/3 17:15 Novasports3

Βέροια (4-2-3-1): Καντιμοίρης - Μαλόν, Πούγγουρας, Μαραγκός, Γιαννούλης - Άρτσε, Σιόντης - Μαγέφσκι, Ανάκογλου, Γιουσούφ – Ναζλίδης.

Αποστολή: Βασιλειάδης, Νέτο, Ραούλ Μπράβο, Ετζενγκέλε, Αμπντούν, Μάνος, Καϊκούτ.

Απόντες: Λόπεζ, Μπατιόν, Βεργώνης, Κόλα, Νάστος (τραυματίες), Μπαλάφας (ανέτοιμος).

Λεβαδειακός (4-2-3-1): Τσιντώτας - Στάθης, Μεντί, Μανωλάς, Τσουρίκοφ - Μαχαμάτ, Γιάχιτς - Μπεν, Γιακουμάκης, Μερεμπασβίλι - Μάντζιος.

Αποστολή: Μοσχονάς, Τόπι, Μάγκας, Μίνγκας, Ατζαγκούν, Παππάς, Μπελγκαζουανί.

Απόντες: Τριποτσέρης, Μουλόπουλος (τιμωρημένοι), Βερέμκο, Ουόν, Καψάσκης, Ντομοβτσίσκι (τραυματίες).

Γήπεδο: Δημοτικό Βέροιας

Διαιτητής: Τζήλος

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα