Χωρίς τέσσερις ο Πανθρακικός με ΠΑΟΚ

Χωρίς τέσσερις ο Πανθρακικός με ΠΑΟΚ

Χωρίς τους τραυματίες Μελίσση, Χρήστου, Τζάνη και τον τιμωρημένο Χασομέρη θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ ο Πανθρακικό.

Χωρίς τέσσερις ο Πανθρακικός με ΠΑΟΚ

Μία τελευταία προπόνηση περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για τους παίκτες του Πανθρακικού. Με αυτή, οι ακρίτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (6/3 15:00). Το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδια 5 εναντίον 2, ασκήσεις ταχύτητας και αντίδρασης, τελειώματα φάσεων και δουλειά στην εκτέλεση και αντιμετώπιση των στατικών φάσεων.

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Χατζηνικολάου ανακοίνωσε την αποστολή, με τον τεχνικό του συλλόγου της Κομοτηνής να υπολογίζει κανονικά, όπως αναμενόταν, στον Γιώργο Αθανασιάδη. Αντίθετα, δεν έχει στη διάθεσή του τους τραυματίας Μελίσση, Χρήστου, Τζάνη και τον τιμωρημένο λόγω καρτών Χασομέρη.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Αθανασιάδης, Τζελέπης, Γιούδας, Παπαγεωργίου, Ζδράβος, Μπουγαΐδης, Ρούσσος, Ποτουρίδης, Πεταυράκης, Λαδάκης, Ηλιάδης, Μεχία, Τσιάρας, Γαβριηλίδης, Φωτάκης, Μπαϊκαρά, Ροζέριο, Βάλτερ, Χαβίτο, Ντιγκινί, Μουδούρογλου, Νικόλτσης, Ίγκορ.

Επιστροφή Μεχία

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει ο Χατζηνικολάου, σε αυτό αναμένεται να είναι και πάλι ο Αλφρέδο Μεχία. Ο αμυντικός χαφ από την Ονδούρα εξέτισε τις δύο αγωνιστικές της ποινής του και πιθανότατα θα πάρει ξανά φανέλα βασικού, αν και δεν έχουν γίνει γνωστά τα σχέδια των Θρακιωτών.

Ο Αθανασιάδης, λοιπόν, θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Παπαγεωργίου δεξιά στην άμυνα, ο Πεταυράκης αντί του Χρήστου αριστερά και οι Μπουγαΐδης, Ποτουρίδης στα στόπερ. Στα χαφ οι Ηλιάδης, Μεχία (θα μείνει στον πάγκο ο Τσιάρας) και μπροστά τους δεξιά ο Χαβίτο, αριστερά ο Μπαϊκαρά και επιτελικός ο Ντιγκινί. Μοναδικός προωθημένος στο 4-2-3-1 ο Ίγκορ.

Best of internet