Το βλέμμα ήταν στο Λονδίνο...

Το βλέμμα ήταν στο Λονδίνο...

Gazzetta team
Το βλέμμα ήταν στο Λονδίνο...

bet365

H Παρί είχε το μυαλό της στην Τσέλσι, ο Μπλαν ξεκούρασε βασικούς και η ομάδα του έμεινε δεύτερο σερί ματς χωρίς νίκη, αφού παραχώρησε ισοπαλία 0-0 στη Μονπελιέ.

Το μυαλό ήταν στην Τσέλσι και η Παρί Σεν Ζερμέν παραχώρησε ισοπαλία 0-0 στη Μονπελιέ εντός έδρας. Ο Λοράν Μπλαν πραγματοποίησε rotation, οι Παριζιάνοι είχαν καλές ευκαιρίες μόνο στο α' μέρος, αφού στην επανάληψη έστρεψαν το βλέμμα στο Στάμφορντ Μπριτζ. Αισθητή η απουσία των Ματουϊντί, Βεράτι, Μότα.

Πολύ καλή ανασταλτικά η Μονπελιέ και με κορυφαίο τον Βραζιλιάνο αμυντικό Χίλτον κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στο α' μέρος. Βέβαια, σε αυτό βοήθησε και η αστοχία του Καβάνι, ο οποίος τόσο στο 6ο λεπτό όσο και στο 33' δεν μπόρεσε να σκοράρει. Κακές επιλογές από τον Ουρουγουανό που έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης. Ο Ντι Μαρία ήταν ο κορυφαίος, είχε καλές ενέργειες, όχι όμως και βοήθειες για το γκολ. Ο Μπλαν πέρασε στην επανάληψη τους Ιμπραΐμοβιτς, Παστόρε, αλλά η εικόνα της Παρί δεν άλλαξε. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εξαιρετικά στημένα και μόνο στις καθυστερήσεις κινδύνευσαν, με τον Ζλάταν να μη μπορεί να σκοράρει.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα