Χωρίς Μαρινάκη η σύσκεψη της Super League

Gazzetta team
Χωρίς Μαρινάκη η σύσκεψη της Super League

bet365

Χωρίς τον Βαγγέλη Μαρινάκη θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση που έχει συγκαλέσει ο Γιώργος Μποροβήλος των ιδιοκτητών της Super League.

ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα δώσει το παρών την Τρίτη στη συνάντηση που έχει συγκαλέσει ο Γιώργος Μποροβήλος μετά τα όσα συνέβησαν στον πρώτο ημιτελικό της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν μπορεί να παραβρεθεί στη συνάντηση αφού του έχει απαγορευθεί η ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο από τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο.

Πάντως, όπως αναφέρει η Livesport, ο Γιάννης Βρέτζος παραπονέθηκε έντονα στον πρόεδρο της Super League για την απόφασή του να προβεί σε μια τέτοια πρωτοβουλία και να συγκαλέσει σύσκεψη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα