Θέλει να μείνει ο Μπαρόχα

Θέλει να μείνει ο Μπαρόχα

Gazzetta team
Θέλει να μείνει ο Μπαρόχα

bet365

Ο Αλάιν Μπαρόχα επιθυμεί να παραμείνει στην ΑΕΚ και ο ίδιος με δηλώσεις του κάνει άνοιγμα στην Ένωση.

«Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ. Η προτεραιότητά μου είναι να ανανεώσω και να μείνω εδώ», ανέφερε αρχικά στον ραδιοφωνικό σταθμό Union Radio της πατρίδας του και στη συνέχεια μίλησε για τον τραυματισμό του.

«Ο τραυματισμός ήταν κάτι δύσκολο, αλλά Δόξα τω Θεό πέρασε. Είμαι καλά τώρα και επιστρέφω σιγά-σιγά σε κανονικούς ρυθμούς. Ευχαριστώ το επιτελείο που με βοήθησε, καθώς πλέον έχω επανέλθει πλήρως», ενώ για τον τρόπο με τον οποίο οι Έλληνες ζουν το ποδόσφαιρο:

«Εδώ το ποδόσφαιρο είναι τρόπος ζωής. Αυτό είναι ένα συν, καθώς τα γεμάτα γήπεδα σου δίνουν έξτρα κίνητρο»,ενώ για τον εαυτό του τόνισε: «Προσπαθώ να ζω τη στιγμή και να πηγαίνω βήμα-βήμα. Δεν υπάρχει ταβάνι και πάντα θέλω περισσότερα, αλλά με ηρεμία...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα