Το σημερινό πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ

Gazzetta team
Το σημερινό πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ

bet365

Με το βλέμμα ακόμα και στην Ευρώπη, όσες κι αν είναι οι πιθανότητες για κάτι τέτοιο, ο Παναιτωλικός φιλοξενείται από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Μεγάλο ενδιαφέρον και στα «Περιβόλια», με τον Πλατανιά να κοντράρεται με τον Πανιώνιο.

Στους «Ζωσιμάδες» ανοίγει η αυλαία της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκας, με τον ΠΑΣ να υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Οι γηπεδούχοι έπειτα από το θετικό αποτέλεσμα με την «τεσσάρα» απέναντι στον Πανθρακικό, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μπροστά στο κοινό τους, ωστόσο, οι Αγρινιώτες δείχνουν να βρίσκονται σε πολύ καλά φεγγάρια, έχουν μόλις μια ήττα στα τελευταία οχτώ παιχνίδια και προέρχονται από την αντίδραση που έβγαλαν απέναντι στη SKODA Ξάνθη, φτάνοντας στο 2-2 για να αποσοβήσουν το αρνητικό αποτέλεσμα.

Στα αγωνιστικά, δίχως Κοζορώνη ο ΠΑΣ, λείπουν για τους φιλοξενούμενους οι Παπάζογλου, Κουτρομάνος, Αλεξίεβιτς, Βασιλείου και Παπουτσογιαννόπουλος.

ΠΑΣ και Παναιτωλικός κοντράρονται στους «Ζωσιμάδες» με το βλέμμα στα πλέι οφ. Στο 3.10 στη Vistabet, το ενδεχόμενο να μην υπάρξει νικητής στο ματς.

Το δεύτερο και ... τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, από τη στιγμή που το προγραμματισμένο για τις 19:30 ματς, του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό αναβλήθηκε, είναι αυτό του Πλατανιά με τον Πανιώνιο στα «Περιβόλια».

Οι Νεοσμυρνιώτες έχουν μείνει δίχως νίκη έναν μήνα, με τρεις ισοπαλίες (συμπεριλαμβανομένης αυτής στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ) και μια ήττα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια και προέρχονται από το εις βάρος τους εντός έδρας 2-0 από τον Λεβαδειακό. Τιμωρημένοι οι Ανσαριφάρντ και Κόρμπος

Οι Κρητικοί, υπέστησαν απροσδόκητη ήττα (2-1) από την Καλλονή πριν από μια εβδομάδα, έχοντας «τρέξει» ένα σερί τριών αγώνων με δύο νίκες και μια ισοπαλία. Τραυματίες οι Μενδρινός, Ράμος, Γουνδουλάκης και εκτός ο Ολιμπά που είναι ακόμα σε... καραντίνα και ο μακροχρόνια απών Γιακουμάκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα