Φαν Χάαλ: «Οι οπαδοί πρέπει να με ευγνωμονούν για τον Ράσφορντ»

Φαν Χάαλ: «Οι οπαδοί πρέπει να με ευγνωμονούν για τον Ράσφορντ»

Ο Μάρκους Ράσφορντ είναι το πρόσωπο των τελευταίων ημερών για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, γεμίζοντας με αισιοδοξία του οπαδούς των «Κόκκινων Διαβόλων» με τις εμφανίσεις του, με τον Φαν Χάαλ να επισημαίνει πως πρέπει να του πιστωθούν τα εύσημα για την ανάδειξή του.

Φαν Χάαλ: «Οι οπαδοί πρέπει να με ευγνωμονούν για τον Ράσφορντ»

Ο Μάρκους Ράσφορντ εντυπωσιάζει στις πρώτες του εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κερδίζοντας μάλιστα το βραβείο του MVP για τον μήνα Φεβρουάριο στην σχετική  ψηφοφορία των οπαδών.

Χάρη στα τέρματα του το κλίμα στο στρατόπεδο των «Κόκκινων Διαβόλων» έχει βελτιωθεί, με αρκετούς οπαδούς μάλιστα να θεωρούν πως ο νεαρός Άγγλος έσωσε τον Λουίς Φαν Χάαλ από την πρόωρη απόλυση.

Ωστόσο ο Ολλανδός τεχνικός έχει αντίθετη άποψη, την οποία και εξέφρασε δημόσια στα πλαίσια των δηλώσεων του πριν από το παιχνίδι με την Γουέστ Μπρομ.

«Οι νεαροί παίκτες θέλουν πάντα να αποδείξουν στους προπονητές και σε όλο τον κόσμο πως είναι οι καλύτεροι και έτσι πάντα φέρνουν φρεσκάδα σε μια ομάδα. Γι' αυτό το λόγο και αποφασίσαμε να επενδύσουμε στα ταλέντα της ακαδημίας μας τον Ιανουάριο αντί να κάνουμε μεταγραφές. Το έλεγα και πριν δύο μήνες, αλλά δεν με πιστεύατε. Τώρα ακούω πως ο Ράσφορντ με έσωσε και δεν απολύθηκα. Όχι βέβαια! Ο Ράσφορντ αγωνίζεται εξαιτίας μου, εξαιτίας της πολιτικής που ακολουθώ τόσο εγώ, όσο και ο σύλλογος και φυσικά πλέον έχει αποδείξει πως άξιζε την ευκαιρία που του δόθηκε», τόνισε αρχικά ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προσθέτοντας:

«Οι νεαροί παίκτες δεν έχουν όμως πάντα σταθερή απόδοση και το ζητούμενο σε αυτό το επίπεδο είναι η σταθερότητα. Έχουμε μια ιδανική ευκαιρία μπροστά μας, καθώς ανακαλύψαμε πως διαθέτουμε πολλούς νεαρούς παίκτες που μπορούν να σταθούν σε αυτό το επίπεδο και έτσι και οι πιο έμπειροι έχουν μεγαλύτερο ανταγωνισμό για μια θέση στην ομάδα, κάτι που είναι πάντα θετικό».

Best of internet