«Δεν ασχολούμαστε με προσωρινούς προέδρους...»

Gazzetta team
«Δεν ασχολούμαστε με προσωρινούς προέδρους...»

bet365

Αλαφούζος, Μελισσανίδης και Σαββίδης απάντησαν με διαρροή στον Γιώργο Γκιρτζίκη, ο οποίος δήλωσε στο gazzetta.gr ότι «ξέρουν πως θα ξαναεκλεγώ»!

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ μίλησε στο gazzetta.gr για τα όσα προκύπτουν από τη συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Ιβάν Σαββίδη. Η «συμμαχία» των τριών λοιπών, η οποία έβαλε πλώρη για ολική σύγκρουση με την ΕΠΟ προκειμένου να πετύχει την ανατροπή της, πήρε θέση μέσω διαρροών για τις δηλώσεις Γκιρτζίκη!

«Δεν ασχολούμαστε με δηλώσεις προσωρινών υποψηφίων προέδρων», ανέφεραν χαρακτηριστικά, προφανώς θεωρώντας πως η αντίπαλη παράταξη θα βρει άλλον υποψήφιο να στηρίξει όταν έρθει η ώρα και αφού θα έχει χρησιμοποιήσει τον νυν πρόεδρο της Ομοσπονδίας!

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ ακούστηκε το παρακάτω σχόλιο: «Ο άνθρωπος που δεν είδε τον ημιτελικό Κυπέλλου που διοργανώνει, πανηγυρίζει που εκλέχτηκε ως μόνος υποψήφιος. Θα τα πούμε μαζί του εν ευθέτω χρόνω…».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα