Τα αίτια της αναβολής του Ηρακλής-Ολυμπιακός

Gazzetta team
Τα αίτια της αναβολής του Ηρακλής-Ολυμπιακός

bet365

Έξι είναι οι λόγοι που σύμφωνα με την Αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης η αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό δεν μπορούσε να διεξαχθεί το Σάββατο (5/3) στο Καυτανζόγλειο στάδιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής αποφάσισε ότι αναβάλλεται για τουλάχιστον 30 ημέρες η διεξαγωγή του αγώνα ΗΡΑΚΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ επειδή υπάρχει κίνδυνος διασάλευσης της δημόσιας τάξης για τους ακόλουθους 6 λόγους που επικαλείται η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης:

1. Το τεταμένο κλίμα που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη λόγω των πρόσφατων αθλητικών συμβάντων.

2. Την αντιπαλότητα των οπαδών του ΠΑΟΚ, του Άρη και του Ηρακλή της πόλης της Θεσσαλονίκης με την ομάδα και τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

3. Το γεγονός ότι εκτιμάται ότι θα προσέλθει και ικανός αριθμός τρίτων φιλάθλων της πόλης που διάκεινται εχθρικά όχι μόνο στην ομάδα του Ολυμπιακού αλλά και στην ομάδα του Ηρακλή.

4. Το γεγονός ότι η πρόχειρη περίφραξη που τοποθετήθηκε εσωτερικά και κατά μήκος των κερκίδων από 3 έως 6 και από 11 έως 15 δεν επαρκεί για τις ανάγκες ποδοσφαιρικών αγώνων αυξημένης επικινδυνότητας όπως ο συγκεκριμένος αγώνας και μάλιστα υπό το βάρος των επεισοδίων της Τούμπας.

5. Το γεγονός ότι μεγάλος αριθμός των αστυνομικών δυνάμεων απασχολείται στους χώρους συγκέντρωσης-διαχείρισης προσφύγων και μεταναστών

6. Την εκτίμησή της ότι λόγω του ιδιαίτερα φορτισμένου κλίματος και της αναστάτωσης που επικρατεί στους οπαδούς του ΠΑΟΚ είναι πολύ πιθανόν να προκληθούν ανάλογα ή και χειρότερα επεισόδια τα οποία δύνανται να διαταράξουν την κοινωνική ειρήνη και να απειλήσουν το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα