Θεοδωρίδης: «Δίπλα σε όσους έχουν υποφέρει τα πάνδεινα» (pics & vid)

Θεοδωρίδης: «Δίπλα σε όσους έχουν υποφέρει τα πάνδεινα» (pics & vid)

Θεοδωρίδης: «Δίπλα σε όσους έχουν υποφέρει τα πάνδεινα» (pics & vid)

Ο Σάββας Θεοδωρίδης έκανε δηλώσεις για την πρωτοβουλία της ΠΑΕ Ολυμπιακός να μοιράσει φαγητό σε πρόσφυγες στο Λιμάνι του Πειραιά.

Η αγκαλιά αγάπης του Ολυμπιακού άνοιξε και γι' αυτή την άκρως ευαίσθητη, ειδικά αυτή την περίοδο, κοινωνική ομάδα, τους πρόσφυγες. Με εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη οι κουζίνες του «Γ. Καραϊσκάκης» άρχισαν από την Παρασκευή (4/3) να μαγειρεύουν και θα μαγειρεύουν καθημερινά χιλιάδες μερίδες φαγητό. Φαγητό που θα προσφέρεται στο Λιμάνι του Πειραιά σε αυτές τις χιλιάδες κόσμου κάθε φύλου και ηλικίας.
 
Η αρχή έγινε το απόγευμα της Παρασκευής (18:30) στις Πύλες Ε1, Ε2 και Ε3 του Λιμανιού του Πειραιά αλλά και στον χώρο της «Πέτρινης Αποθήκης» στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους. Ένα βαν της ΠΑΕ Ολυμπιακός άρχισε να διανέμει το φαγητό στον κόσμο. Πάνω από 1.300 μερίδες καθημερινά θα συνεχίσουν να διανέμονται. Την αγκαλιά αγάπης του Ολυμπιακού «σχημάτισαν» στο σημείο ο α' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης, ο τιμ μάνατζερ του ποδοσφαιρικού τμήματος, Κυριάκος Δουρέκας, και ο συντονιστής της διαδικασίας και Διευθύνων Σύμβουλος της Καραϊσκάκης ΑΕ, Βασίλης Βασιλειάδης. 
 
Μιλώντας γι' αυτή την σπουδαία και απολύτως ανθρώπινη πρωτοβουλία, ο Σάββας Θεοδωρίδης, ανέφερε: «Στεκόμαστε δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους που έχουν υποφέρει τα πάνδεινα. Για να φύγεις από το σπίτι σου και να ξενιτευθείς σημαίνει ότι δεν περνάς καλά. Φανταστείτε τι τρόμος και βομβαρδισμοί υπήρχαν στη χώρα τους για να φύγουν. Εμείς, σαν Ολυμπιακός, και ο Πρόεδρος μας κ. Μαρινάκης προσωπικά, έθεσε σε λειτουργία όλες τις κουζινές του γηπέδου Καραϊσκάκη και φυσικά όλο το προσωπικό. Αποφασίσαμε να προσφέρουμε πάνω από 1.300 μερίδες φαγητού κάθε μερα για αυτούς τους ανθρώπους που δοκιμάζονται και βρίσκονται εδώ.
 
Ήταν το λίγοτερο που μπορούμε να κάνουμε να βοηθήσουμε και εμείς την προσπάθεια του ελληνικού κράτους. Θέλουμε να κάνουμε όσο καλύτερη τη διαμονή τους αν και καταλαβαίνουμε ότι δε μπορεί να είναι καλή αυτή η διαμονή, μην κρυβόμαστε. Απλά θέλουμε να βοηθήσουμε ώστε να είναι πιο βιώσιμη η διαμονή τους εδώ. Σαν Ολυμπιακός υποσχόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα τους και θα κάνουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε».

Best of internet