Μελισσανίδης: «Πάνω από όλα να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο»

Μελισσανίδης: «Πάνω από όλα να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο»

Μελισσανίδης: «Πάνω από όλα να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο»

Αποφασισμένος για μάχη ως το τέλος για να αλλάξει η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο δήλωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη συνάντηση της Παρασκευής.

ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ τα είπαν για όσα πρέπει να γίνουν ώστε να τελειώσει το ελληνικό ποδόσφαιρο με τη μορφή που το ξέρουμε τα τελευταία 20 χρόνια και να δημιουργηθεί κάτι ωραίο, που θα επαναφέρει τον κόσμο στα γήπεδα. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος και μπαίνει πάνω από όλα, όπως είναι για παράδειγμα μια ενδεχόμενη κατάκτηση κυπέλλου, όπως τόνισε ο «Τίγρης» στη συνάντηση κορυφής που έγινε την Παρασκευή στα γραφεία του.

«Εμείς ως ΑΕΚ έχουμε πάθει την μεγαλύτερη ζημιά από την απόφαση για διακοπή του κυπέλλου αλλά η ζημιά που έχει υποστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο όλα αυτά τα χρόνια είναι μεγαλύτερη. Γι' αυτό, το πιο σημαντικό για εμάς είναι να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση με κάθε κόστος. Αυτό είναι για εμάς, ως ΑΕΚ, πάνω από όλα» ήταν η τοποθέτηση του Μελισσανίδη, ο οποίος είναι αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τέλους για να αλλάξει η κατάσταση που επικρατεί.

Best of internet