Παπαδόπουλος: «Όλοι μαζί για να βελτιωθεί το ποδόσφαιρο»

Παπαδόπουλος: «Όλοι μαζί για να βελτιωθεί το ποδόσφαιρο»

Παπαδόπουλος: «Όλοι μαζί για να βελτιωθεί το ποδόσφαιρο»

bet365

Ο αντιπρόεδρος του Ηρακλή, Θόδωρος Παπαδόπουλος, με δηλώσεις του εξέφρασε την αντίθεση του στην απόφαση αναβολής του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ενώ μίλησε και για τις κινήσεις που γίνονται από άλλες ομάδες.

Ο Θόδωρος Παπαδόπουλος με δηλώσεις του στην ΕΡΤ 3 μίλησε αρχικά για την αναβολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό, λέγοντας τα εξής: «Περιμένουμε ένα μεγάλο ματς στο Καυτανζόγλειο. Για εμάς δεν υπάρχει λόγος αναβολής του αγώνα. Αν εμείς θεωρούσαμε ότι υπάρχει πρόβλημα ή κίνδυνος για όλους, για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα, θα είχαμε πάρει θέση. Θεωρούμε ότι όλα μπορούν να κυλήσουν ομαλά.

Η αστυνομία έκανε εισήγηση στον Υπουργό, όπως σ' όλες τις διοργανώσεις. Μιλήσαμε μ' όλους τους φορείς και το Υπουργείο. Πως μπορούμε να λέμε ότι το ποδόσφαιρο λειτουργεί, όταν δεν γίνονται οι αγώνες;

Ένα μεγάλο μέρος των εσόδων έρχεται από αυτά τα παιχνίδια. Ο οποιοσδήποτε πρέπει να αναλογιστεί ότι υπάρχει κόσμος που δουλεύει γύρω από αυτά τα παιχνίδια. Με μια απόφαση ματαίωσης ή αναβολής δεν επιτυγχάνεται κάτι. Πέρσι είχαμε αντίστοιχο παράδειγμα διακοπής Πρωταθλημάτων, χωρίς όμως να γίνεται τίποτα. Όλοι μαζί μόνο μπορούμε να δούμε πως θα βελτιώσουμε το προϊόν, το ποδόσφαιρο, το πάθος μας» τόνισε.

Για τις κινήσεις που κάνουν ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκό είπε τα εξής: «Τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην «επανάστασή» έχουν τη διαδρομή τους. Ο Ηρακλής έχει νιώσει στο πετσί του την διαφθορά. Όχι για ένα πέναλτι.

Για κατηγορίες, για χρόνια που χάθηκαν, οικονομικά, για ανθρώπους που συνελήφθησαν. Ο Ηρακλής γνώρισε πραγματική καταστροφή. Όχι για ένα πέναλτι. Δεν διαφωνώ ότι κι αυτά πρέπει να διορθωθούν. Είναι όμως μεγαλύτερο αυτό που συζητάμε.

Βλέπουμε κι αναφέρουμε το πρόβλημα της διαφθοράς. Με το σωστό και το καλό να συμμαχήσουμε. Όχι να εξυπηρετήσουμε συμφέροντα κάποιου που θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα