Καραπαπάς: «Επικοινωνιακοί μηχανισμοί εναντίον του Μαρινάκη»

Καραπαπάς: «Επικοινωνιακοί μηχανισμοί εναντίον του Μαρινάκη»

bet365

Ο Κώστας Καραπαπάς με τοποθετήσεις του έκανε λόγο για επικοινωνιακούς μηχανισμούς κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη. Τι τόνισε για την αναβολή του ματς με τον Ηρακλή και το Κύπελλο.
Ανάμεσα στα άλλα ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός επισήμανε: «Βλέπουμε την επικαιρότητα που αλλάζει ανάλογα με το ημίωρο. Αλλάζουν δραματικά οι καταστάσεις. Ακούγαμε όλη μέρα ότι θα αναβληθεί ο αγώνας μας χωρίς να καταλαβαίνουμε το λόγο. Ήρθε πριν από λίγη ώρα στα γραφεία μια απόφαση από το Υπουργείο που μας ενημερώνει ότι δεν θα γίνει ο αγώνας. Σαν οργανισμός Ολυμπιακός πρέπει τώρα να ενημερώσουμε τον προπονητή και τους παίκτες και να εξηγήσουμε τι συμβαίνει. Να τους πούμε ότι είμαστε μάλλον στην Μπογκοτά. Αν και ούτε εκεί θα συνέβαινε κάτι τέτοιο.
Όπως θυμάστε πολύ καλά πέρυσι ήμασταν θύματα στην Λεωφόρο που έγιναν πάλι επεισόδια. Ήταν δύσκολες στιγμές. Τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός. Ο κ. Κοντονής έβαλε λουκέτο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το πρώτο οξύμωρο είναι ότι έβαλε λουκέτο στο πρωτάθλημα και παίξαμε αμέσως μετά με 60.000 κόσμο στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ για το Κύπελλο. Προφανώς αυτό δεν είχε επικινδυνότητα... Συγγνώμη δεν μπορώ να το καταλάβω.
Αυτό είναι το πρώτο τεράστιο οξύμωρο. Φέτος, πριν από λίγες μέρες, πήγαμε στην Τούμπα. Κινδυνεύουμε και μας λένε μετά κάτι που κατακτήσαμε στο γήπεδο, τη νίκη δηλαδή, και μας δίνει την ευκαιρία να πάμε στον τελικό, ότι δεν ισχύει. Ότι δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε το Κύπελλο. Πέρυσι νίκησε 2-1 ο ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη χωρίς πρόβλημα. Θα μπορούσε να κερδίσει και να πάει στα πέναλτι στην ρεβάνς. Δεν θα μπορούσε; Και η Ίντερ με τη Γιουβέντους κέρδισε 3-0 και έχασε την πρόκριση στα πέναλτι. Υπάρχει διακοπή στην Τούμπα και είναι γεγονός.
Εμάς έπρεπε να μας δώσουν την δυνατότητα να μην πάμε στον τελικό. Δεν πειράξαμε κανέναν. Γίνεται με τρόπο που δεν έχει γίνει ποτέ ξανά σε ευρωπαϊκό πολιτισμό. Ένας άνθρωπος αποφασίζει. Δικαίωμά μας είναι να πιστεύουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι. Γιατί στερείται η χαρά στους φιλάθλους μας να πάμε σ' έναν τελικό και να δουν από κοντά έναν μεγάλο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ;
Ανατρέπεται η λογική. Ευνοείται ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά. Μία ώρα πριν από την απόφαση Κοντονή έχει ανακοινώσει επίσημα ότι δεν θα κατέβει στη ρεβάνς και αυτό σημαίνει πως θα τιμωρούνταν. Γιατί στερείται η δυνατότητα από τον Ατρόμητο να διεκδικήσει την έξοδο στην Ευρώπη; Ένας λογικός άνθρωπος υπάρχει σ' αυτή την Κυβέρνηση να απαντήσει; Υπάρχει κάποιος Παναθηναϊκός, ΑΕΚτζής ή όποιος άλλος να μας πεί αν είναι παράλογο ή όχι;
Έχουν στηθεί επικοινωνιακοί μηχανισμοί να χτυπάνε τον πρόεδρό μας, τον κ. Μαρινάκη για να φύγει από τον Ολυμπιακό. Στόχος είναι να φύγει ο Μαρινάκης: μην γελιόμαστε. Όταν είναι στο 70 και οι άλλοι στο 10 είναι λογικό να μην τον θέλουν. Αν έρθει π.χ. ένας Σαλιαρέλης ή ένας Μπανασάκης στον Ολυμπιακό όλα θα είναι καλά. Δεν θα τους πειράζει τίποτα. Έχουμε υποστεί τα πάνδεινα. Έχουμε προσπαθήσει για το ποδόσφαιρο. Δε γίνεται να είμαστε και κερατάδες και δαρμένοι. Ο κ. Κοντονής πώς αποφασίζει να διακοπεί το Κύπελλο; Το έφερε από το σπίτι του στη Ζάκυνθο; Αποφασίζει να διακοπεί μια διαδικασία επαγγελματιών. Δε μιλάμε για σχολικό αθλητισμό όπου μπορεί να υπήρχε δικαιολογία γιατί π.χ. είναι πολλά τα κονδύλια».
Επιλέον επισήμανε: «Μας ρωτάτε τι θα κάνουμε. Τι να κάνουμε; Κάθε μέρα έχουμε και ένα γεγονός που μας προλαβαίνει. Τι να κάνουμε; Να πάμε μόνοι μας στο Καυτανζόγλειο να παίξουμε; Θα πηγαίναμε Κυριακή πρωί. Αλλάζαμε προγραμματισμό, ώστε να βοηθήσουμε την κατάσταση. Σαν ερασιτεχνική ομάδα θα πηγαίναμε αυθημερόν. Αλλά... Θα κινηθούμε θεσμικά. Απ' όσο ξέρω κλήθηκαν για μια συνάντηση οι ομάδες στην Λίγκα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα