ΑΕΚ: Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες

ΑΕΚ: Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες

ΑΕΚ: Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες

Ως προσφυγική ομάδα, η ΑΕΚ δεν γινόταν να μην πάρει πρωτοβουλίες για να δείξει και έμπρακτα την υποστήριξη της στους πρόσφυγες που έρχονται στην Ελλάδα.

Η Ενωση ξέρει πολύ καλά τις ρίζες της και με βάση την ιστορία της κινείται πάντα. Αυτό θα κάνει και τώρα, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για να συνεισφέρει στους πρόσφυγες που έρχονται στη χώρα μας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μάλιστα, υπήρξαν δύο συναντήσεις για αυτό το θέμα μετά από εντολή του Δημήτρη Μελισσανίδη, με στόχο να αποφασιστεί η συνολική οργανωμένη δράση της ΑΕΚ για αλληλεγγύη προς τους πρόσφυγες.

Η Ενωση έχει ήδη ψάξει και έχει κάνει προσπάθειες για να δημιουργήσει hot spot στο ΟΑΚΑ για φιλοξενία προσφύγων αλλά κάτι τέτοιο αποδεικνύεται πολύ δύσκολο προς το παρόν. Αυτό, όμως, δεν αλλάζει κάτι καθώς έχουν γίνει σχτικές συζητήσεις και με τους χορηγούς της ΠΑΕ για συνολικό πακέτο δράσεων, το οποίο λογικά θα ανακοινωθεί την Τρίτη, μία μέρα μετά το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, για τρεις-τέσσερις ξεχωριστές κινήσεις, το οποίο είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει η προσφυγική ΑΕΚ για να συνδράμει υπέρ των προσφύγων.

Best of internet