Ρομπέρτο: «Κανένας δε θα θέλει να έρθει σε καμία ομάδα»

Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ

Ρομπέρτο: «Κανένας δε θα θέλει να έρθει σε καμία ομάδα»

Ο Ρομπέρτο, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, εξηγεί το λόγο που κανείς σε λίγο δεν θα θέλει να έρχεται στην Ελλάδα.

Ρομπέρτο: «Κανένας δε θα θέλει να έρθει σε καμία ομάδα»

Νωρίτερα κυκλοφόρησε η δήλωση του Ρομπέρτο ότι «ίσως ήρθε η ώρα να κλείσει κύκλος μου στον Ολυμπιακό».

Λίγο αργότερα ήρθε διευκρινιστική συμπληρωματική δήλωση από τον Ισπανό τερματοφύλακα μέσω του Facebook. Μέσα σ' αυτά ξεκαθαρίζει ότι ποτέ δεν θα έκανε κάτι για να βλάψει τον Ολυμπιακό και το Μαρινάκη, που τον έχει σαν γιο του και τονίζει ότι μόνοι μας καταστρέφουμε την εικόνα μιας μεγάλης χώρας.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι Ρόμα - Φιορεντίνα.

Συγκεκριμένα γράφει:

«Με αφορμή την πληροφορία που δημοσιεύτηκε στον ελληνικό τύπο περί της πιθανής αποχώρησής μου από τον Ολυμπιακό θα ήθελα να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα:

Το πρώτο και πιο σημαντικό είναι ότι ο Ολυμπιακός, που είναι η οικογένειά μου, και ο πρόεδρος Β. Μαρινάκης, ο οποίος με έχει σαν γιο του από την πρώτη μέρα που πάτησα τον Πειραιά, αξίζουν όλο το σεβασμό μου και όλη την αφοσίωσή μου στη δουλειά. Και ποτέ δε θα έκανα κάτι που θα μπορούσε να βλάψει το σύλλογό μου ή τους φιλάθλους του.

Μια και αυτό έγινε σαφές, θα ήθελα να πω ότι εξαιτίας των γεγονότων και των όσων συνήθως συμβαίνουν στις ελληνικές διοργανώσεις, κανένας ποδοσφαιριστής δε θα θέλει να έρθει σε καμία ομάδα, και ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι αυτές οι πράξεις βίας όχι μόνο χειροτερεύουν την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και την ποιότητά του.
Καταστρέφουμε την εικόνα μιας μεγάλης χώρας και ενός μεγάλου πάθους, του ποδοσφαίρου.

Είμαι ποδοσφαιριστής και ένας από τους αρχηγούς του Ολυμπιακού, δουλεύω και παλεύω κάθε μέρα για να κάνω καλύτερη την ομάδα μου και να τιμήσω τους φιλάθλους μου και τον πρόεδρό μου.

Και έτσι θα συνεχίζει να γίνεται...»

Best of internet