Ανεβάζουν ρυθμούς Κλάους και Ροντρίγκες ενόψει Πανθρακικού

Ανεβάζουν ρυθμούς Κλάους και Ροντρίγκες ενόψει Πανθρακικού

bet365

Στέφανος Αθανασιάδης και Γκάρι Ροντρίγκες ανεβάζουν ρυθμούς ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Οι δύο ποδοσφαιριστές συμμετείχαν κανονικά και στην προπόνηση της Παρασκευής και άμεσα (ο Αθανασιάδης πήρε, ήδη, κάποια λίγα λεπτά συμμετοχής στον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό) αναμένεται να επανέλθουν στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας και να τεθούν στη διάθεση του Ιγκόρ Τούντορ.

Μετά την προπόνηση του Σαββάτου (13:00) στην Τούμπα θα φανεί αν ο Ροντρίγκες μπει στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα στην Κομοτηνή.

Ξεχνάει ο ΠΑΟΚ το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και επικεντρώνεται στη μάχη των πλέι οφ. Σε απόδοση 1.90 στην Interwetten βρίσκεται η νίκη του «δικεφάλου» από το πρώτο μέρος.

Αντίθετα, οι Γλύκος, Μπερμπάτοφ, Κωνσταντινίδης και Ζάιρο συνέχισαν πρόγραμμα αποθεραπείας και δεν μπορούν να υπολογίζονται για το παιχνίδι της Κυριακής.

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής και κυκλοφορίας της μπάλας σε μικρό χώρο και σε συνθήκες πίεσης. «Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έδινε μεγάλη σημασία στη σωστή ανάπτυξη από την άμυνα, στο transition game και στις κοντινές μεταβιβάσεις», αναφέρει στο δελτίο Τύπου η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα