Δεν πρόκειται να αναβληθεί η αγωνιστική!

Δεν πρόκειται να αναβληθεί η αγωνιστική!

bet365

Παρά τα διάφορα σενάρια, το gazzetta.gr αποκαλύπτει ότι δεν είναι στις άμεσες προθέσεις του Σταύρου Κοντονή να βάλει λουκέτο στο πρωτάθλημα και επομένως η 25η αγωνιστική θα γίνει κανονικά.

Μπορεί το ματς Ηρακλής - Ολυμπιακός να μην γίνει για λόγους ασφαλείας, αλλά τα υπόλοιπα ματς της 25ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν κανονικά, καθώς δεν υπάρχει πρόθεση του Υφυπουργού Αθλητισμού να διακόψει και το πρωτάθλημα, μετά το Κύπελλο.

Οπως έλεγαν άνθρωποι του Σταύρου Κοντονή και αποκαλύπτει το gazzetta.gr, η κυβέρνηση δεν θέλει να βάλει λουκέτο στο ποδόσφαιρο και αναζητεί λύσεις προκειμένου να καταπολεμηθεί η βία και η διαφθορά στο χώρο. Γι' αυτό και δεν υπάρχει πρόθεση να διακοπεί και το πρωτάθλημα, εκτός βέβαια εάν συνεχιστούν οι εικόνες ντροπής με επεισόδια στα γήπεδα.

Παράλληλα, ο Υφυπουργός Αθλητισμού θα ξεκινήσει νέο γύρο επαφών με τους ανθρώπους των ομάδων και θα ζητήσει άμεσα λύσεις στα μεγάλα προβλήματα του ποδοσφαίρου καθώς τους θεωρεί σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνους για όσα συμβαίνουν!

Πέρα, όμως, από την πρόθεση του Κοντονή, δεν υπάρχει και το νομικό πλαίσιο για τη διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς τα επεισόδια της Τούμπας ήταν για το Κύπελλο και δεν μπορούν να έχουν αντίκτυπο στους αγώνες πρωταθλήματος...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα