Γκαγκάτσης: «Για ποια ΕΠΟ, μιλάμε…»

Γκαγκάτσης: «Για ποια ΕΠΟ, μιλάμε…»

bet365

Αιχμηρή τοποθέτηση του Χρυσόστομου Γκαγκάτση, σημερινού αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κατά της ΕΠΟ στο περιθώριο της εκδήλωσης SPIN.

Ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, με την ιδιότητα του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, χαιρέτησε την έναρξη του ποδοσφαιρικού σχολείου, που διοργανώσει στο «παλατάκι» του ΠΑΟΚ, η ασπρόμαυρη ΠΑΕ, με την συμμετοχή παιδιών από προσφυγικές οικογένειες.

Στην ομιλία του ο αντιπρόεδρος του Δικεφάλου του Βορρά, άφησε σαφέστατες αιχμές για την σημερινή διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

«Ως μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ είμαι περήφανος που είμαστε πρωτοπόροι σε τέτοιες ενέργειες. Πιστεύω, ωστόσο, ότι τέτοιες ενέργειες θα μπορούσαν να γίνονται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Για ποια Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μιλάμε, όμως; Αυτή που χθες (σ.σ. Τέταρτη) απέδειξε περίτρανα ότι μπορεί να καταστρέψει αυτό ακριβώς που συμβολίζει τι πρόγραμμα SPIN, δηλαδή την ένταξη και τη συμμετοχή στον αθλητισμό;», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα