ΑΣ ΠΑΟΚ: Στο πλευρό του Ιβάν Σαββίδη

ΑΣ ΠΑΟΚ: Στο πλευρό του Ιβάν Σαββίδη

Gazzetta team
ΑΣ ΠΑΟΚ: Στο πλευρό του Ιβάν Σαββίδη

bet365

Ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ με ανακοίνωση του τάσσεται στο πλευρό του Ιβάν Σαββίδη και στηρίζει απόλυτα τις θέσεις και τις αποφάσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ.

Μετά την επιτροπή των 90 χρόνων και το Δ.Σ. της ΠΑΕ, η διοίκηση του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της εκφράζει την απόλυτη στήριξη προς τον Ιβάν Σαββίδη.

Η ανακοίνωση του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ο ΑΣ ΠΑΟΚ ως θεματοφύλακας της μεγάλης οικογένειας του ΠΑΟΚ συμπαρίσταται στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στον κ. Ιβάν Σαββίδη στην προσπάθεια που κάνουν για κάθαρση στο ταλαιπωρημένο Ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο. Ο ΠΑΟΚ με τη σπουδαιότητα του ονόματος του, αναλαμβάνει την πρωτοκαθεδρία αυτού του δύσκολου αλλά ωραίου αγώνα.

Καλούμε σύσσωμη την οικογένεια του Συλλόγου ενωμένη να αποτελέσει την ασπίδα εναντίον όλων αυτών που βιάζουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο, τον Ελληνικό αθλητισμό και προσβάλλουν βάναυσα την νοημοσύνη όλων μας .

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ δηλώνει επίσης ότι ως οιονεί μέτοχος του 10% της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα στραφεί νομικά εναντίον οιουδήποτε ο οποίος με πράξεις ή παραλείψεις ζημιώνει τα συμφέροντα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και κατ΄ επέκταση του ΑΣ ΠΑΟΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα