Γραμμένος: « Πρέπει να κρεμάσει τη σφυρίχτρα ο Παππάς»

Gazzetta team
Γραμμένος: « Πρέπει να κρεμάσει τη σφυρίχτρα ο Παππάς»

bet365

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ, Βαγγέλης Γραμμένος, μίλησε για την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βαγγέλης Γραμμένος στον Arena fm:

«Διαιτησίες σαν του Παππά υπάρχουν πάρα πολλές. Τι περιμέναμε; Αυτήν του Παππά, για να καταλάβουμε ότι το ποδόσφαιρο πνέει τα λοίσθια; Κάποιοι δεν καταλαβαίνουν. Είναι επικίνδυνο, όταν προκαλείς με τόσο χυδαίο τρόπο το κοινό αίσθημα.

Πιστεύω ότι δε θα παραιτηθούν στην ΕΠΟ, αλλά κάποιος πρέπει να τους τα λέει. Δεν μπορείς να ελέγξεις τον κόσμο όταν γίνονται σφαγές. Θα μπορούσαμε να θρηνήσουμε θύματα στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός. Κάποιος πρέπει να αναλάβει να τους σταματήσει. Όχι οι Ενώσεις.

Δε νομίζω ότι σκέφτεται μόνο ο Σαββίδης να μην κατέβει στο πρωτάθλημα. Το σκέφτονται και άλλοι. Και ο απλός κόσμος. Άνθρωποι που μπαινοβγαίνουν στα ανακριτικά γραφεία διατηρούν τις θέσεις τους. Δεν υπάρχει κράτος δικαίου. Πρέπει να δράσει η Πολιτεία.

Θα υπάρξουν αλυσιδωτές αντιδράσεις στα γήπεδα. Αν ήμουν ΚΕΔ, εγώ θα προστάτευα τον Παππά. Δε θα όριζα τον Παππά.

Θέλει δραστικότατα μέτρα. Συνεχίζει η ίδια κατάσταση. Πρέπει να κρεμάσει τη σφυρίχτρα ο Παππάς. Έπρεπε να γίνει και διακοπή του πρωταθλήματος. Όχι μόνο του κυπέλλου.Ο κόσμος με ρωτά στο δρόμο. Τι κάνετε εσείς οι ενώσεις; Πρέπει να μπεις μπροστά και να καθαρίσει το ποδόσφαιρο. Είναι τραγικά τα πράγματα.

Μπορεί να είναι από τη Θεσσαλονίκη ο νέος Πρόεδρος της ΕΠΟ. Δεν ισχύει στο καταστατικό ότι πρέπει να είναι κάτοικος Αθηνών ο νέος πρόεδρος. Και αν υπήρχε παλιά καταργήθηκε. Ο Γκιρτζίκης ή ο Σαρρής ήταν κάτοικοι Αθηνών;Το θέμα των Ενώσεων θα τελειώσει μέσα στο Μάρτιο. Θα το μάθετε όταν έρθει η ώρα.

Είμαστε πολλοί περισσότεροι από 15, αλλά δε σας λέω πόσες. Οι ψήφοι στη γενική Συνέλευση είναι 181. Πρέπει να έχω 92 για να βγω. Τρεις ψήφους έχει η κάθε ένωση. Σε αυτές προστίθεται και μια ψήφος για κάθε ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα