Ακόμα να... ηρεμήσει ο Ρομπέρτο!

Ακόμα να... ηρεμήσει ο Ρομπέρτο!

bet365

Ο Ρομπέρτο όπως και οι υπόλοιποι ερυθρόλευκοι ακόμα προσπαθούν να συνέλθουν απ' όλα όσα βίωσαν στην Τούμπα. Εξαιρετικά ενοχλημένος ο Ισπανός κίπερ.

Ο Ρομπέρτο ξέσπασε και όχι μία φορά στα social media και είχε σίγουρα το δίκιο με το μέρος του. Ένας αθλητής που όχι μόνο δεν έχει προκαλέσει ποτέ αλλά πάντα προσπαθεί να ηρεμεί τα πνεύματα και να προφυλάσσει συμπαίκτες και αντιπάλους. Για ακόμα μία φορά φέτος σε εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού απειλήθηκε η σωματική ακεραιότητά του αλλά και των συμπαικτών του.

Το σχόλιο περί ηλιθίων προφανώς και είχε να κάνει με όλους όσοι πέταξαν αντικείμενα στο γήπεδο του δικέφαλου του Βορρά αλλά και φωτοβολίδες, χτύπησαν τον προπονητή του Μάρκο Σίλβα και γενικά θα μπορούσαν να είχαν τραυματίσει ακόμα και σοβαρά κάποιον από τον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος γκολκίπερ πάντως ήταν πολύ ενοχλημένος και την Πέμπτη, μην μπορώντας να ηρεμήσει απ' όλα όσα πέρασε στο γήπεδο της Τούμπας και το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Φυσικά σαφώς επηρεασμένοι ήταν όλοι οι ερυθρόλεκοι. Ειδικά οι ξένοι που ήρθαν φέτος στην ομάδα και βίωναν κάτι τέτοιο πρώτη φορά και ενώ είχαν προηγηθεί τα γεγονότα της Λεωφόρου.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα