Τρελαίνει τον πλανήτη η 35αρα Μπάρτσα! (vid)

Τρελαίνει τον πλανήτη η 35αρα Μπάρτσα! (vid)

Gazzetta team
Τρελαίνει τον πλανήτη η 35αρα Μπάρτσα! (vid)

bet365

Ο Μέσι έφτασε τα 35 χατ τρικ με τη Μπαρτσελόνα και οι Καταλανοί τα 35 παιχνίδια αήττητοι εντός κι εκτός συνόρων. Ακόμα ένα τρελό ρεκόρ!

Απίθανα πράγματα κάνει η ομάδα του Λουίς Ενρίκε! Με τον Μέσι μπροστάρη η Μπαρτσελόνα διέσυρε στο Βαγιέκας τη Ράγιο με 5-1 κι έφτασε τα 35 διαδοχικά ματς χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις, κάτι που δεν έχει καταφέρει καμία άλλη ισπανική ομάδα. Ετσι, έκλεψε το ρεκόρ από τη Ρεάλ Μαδρίτης η οποία έμεινε στα... 34 από τη σεζόν 1988-89. Η Μπάρτσα με 29 νίκες, 6 ισοπαλίες, 107 γκολ υπέρ και μόλις 20 κατά τρελαίνει όλο τον πλανήτη με τις επιδόσεις της, ενώ είναι μέσα σε όλους τους στόχους της! Θυμίζουμε, πως η τελευταία της ήταν στις 3 Οκτωβρίου στο Σάντσες Πιθχουάν από τη Σεβίλλη με 2-1!

Ρεκόρ η Μπαρτσελόνα, αλλά και ο Λιονελ Μέσι, ο οποίος έφτασε τα 35 χατ τρικ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, αλλά και τα 38 στην καριέρα του (τρία με Αργεντινή). Μάλιστα, έφτασε σε αυτό το... τρελό νούμερο (35) τον Κριστιάνο Ρονάλντο, σε μια ακόμα μάχη αστέρων! Το τελευταίο του χατ τρικ ήταν απέναντι στη Βαλένθια για το Κύπελλο!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα