Πάρτι στη Βαρκελώνη η Μπέτις! (vid)

Gazzetta team
Πάρτι στη Βαρκελώνη η Μπέτις! (vid)

bet365

Η Μπέτις πήρε μεγάλο διπλό στο «Κορνέγια» επικράτησε 3-0 της... ταλαιπωρημένης Εσπανιόλ κι έκανε τεράστιο βήμα παραμονής. Νίκη- ανάσα η Γρανάδα.

Διπλό... παραμονής η Μπέτις στο Κορνέγια - Ελ Πρατ, επικράτησε 3-0 της Εσπανιόλ και βρέθηκε στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη. Οι Σεβιγιάνοι βρήκαν απέναντί τους μια... ταλαιπωρημένη ομάδα, μιας και οκτώ παίκτες της ταλαιπωρήθηκαν από γαστρεντερίτιδα κάνοντας μόλις προπόνηση. Η Μπέτις μπορεί να μην είχε σκοράρει στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Εσπανιόλ, ωστόσο απόψε ήταν ουσιαστικά και πήρε ένα σημαντικό... εξάποντο, μιας και με την αντίπαλό της έχει τον ίδιο στόχο! Ιδανικό ξεκίνημα, αφού στο 20λεπτο ήταν μπροστά με δυο γκολ διαφορά. Στο 10' ο Ρούμπεν Κάστρο από ασίστ του Πατσέλα πέτυχε το 1-0, ενώ δέκα λεπτά αργότερα, ο Πατσέλα έστειλα τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0! Η Εσπανιόλ έμοιαζε αδύναμη να αντιδράσει και στο 71' ο Βάργκας από ασίστ του Κάστρο διαμόρφωσε το 3-0!

Εξάποντο με... διαμαρτυρίες!
Η τρελή παράδοση που έχει η Γρανάδα στο Λος Καρμένες απέναντι στη Χιχόν συνεχίστηκε, οι γηπεδούχοι επικράτησαν 2-0, έβαλαν την αντίπαλό από κάτω και ισοβαθμούν στη ζώνη παραμονής με Ράγιο και Χετάφε. Ηταν η 10η νίκη τους σε 12 ματς (δυο ισοπαλίες) κόντρα στη Σπόρτινγκ, με τους φιλοξενούμενους πάντως να έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο α' μέρος και είχαν δυο μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ με Κόστα και Ροσίνα, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η Χιχόν πήρε τον έλεγχο στην επανάληψη και στο 49' φωνάζει για γκολ που της ακυρώθηκε. Η σουτάρα του Ομάρ τράνταξε το δοκάρι, ο Σανάμπρια πήρε το ριμπάουντ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 72' ο Πεναράδα κέρδισε πέναλτι, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν ξανά, αλλά ο Ελ Αραμπί ευστόχησε και πέτυχε το 1-0! Η Χιχόν έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σέρχιο στο 84' και στις καθυστερήσεις ο Σαξές διαμόρφωσε το 2-0 για τη Γρανάδα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα